Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 17. november 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
KIL - Sandefjord
Kampen mot laget vi slo 4-1 i treningskamp i påsken åpnet tamt. Ingen av lagene skapte noe å snakke om før det var gått 20 minutter. Fint spill på KILs høyreside endte opp med et skudd som keeper så vidt fikk en hånd på.

Like etter fikk Karim gult kort av en dommer som la lista utrolig lavt i dag. Etter manges mening stykket han opp spillet med det som kalles unødvendig pirk.

I minuttene frem mot pause var KIL det førende laget og det ble skapt halvsjanser. Første omgangs store begivenhet var Sørliens skudd fra bortimot 30 meter. Ballen gikk i krysset og ned. Linjemannen som var på 25-30 meter vinket ikke, og spillet gikk videre. Det skulle ikke ha skjedd for i følge uniformerte tjenestemenn som sto ved cornerflagget var ballen nesten en halvmeter inne. Bittert for KIL.

Frem mot pause hadde KIL grei kontroll, men klarte ikke å score på diverse skuddforsøk og headinger.

Annen omgang åpnet med et fint raid av Fremming, men innleggene satt ikke i dag. Like etterpå løp Stormoen av banen ettersom han svært akutt måtte på toalettet.

Etter fem minutters spill i annen omgang hadde Sandefjord et par fine muligheter. Offensiven endte til slutt opp i et innkast. Det lange innkasten ble stusset videre og Glenn Jacobsen kunne umarkert banke ballen opp i nettaket.

Sandefjord ledet 1-0 og hadde kontroll på kampen. Det så ikke bra ut for KIL sin del og bedre ble det ikke da Fremming lagde straffe. Thomsson skulle sette straffen i mål, men Steinar Medalen var nede i hjørnet og reddet suverent.

-Jeg så at han kom til å skyte der og gikk litt tidlig, sa KILs beste i dag.

Nystuen, Straumbotn og Johansen kom inn for hjemmelaget, men det endret ikke kampbildet. Sandefjord var solide og KIL klarte ikke å legge noe trøkk på gjestene. Først på overtid skapte KIL noe som lignet en skikkelig målsjanse.

I dag var KIL bare gode i 15-20 minutter før pause og det holder ikke til å ta poeng i 1. divisjon. Midtbanespiller Harald Stormoen var ikke fornøyd i dag.

-Når vi blir liggende under klarer vi ikke å rulle ball. Det blir tut og kjør og da blir vi det dårligste laget på banen, sa han etter kampen.

Trener Erik Nystuen, som er fornøyd med vårsesongen hvis vi ser bort fra kampen i dag, var skuffet etter kampen.

-Dette var kollektiv svikt. Vi trøkker bare på i 20 minutter, resten blir feil. Vi må få til vårt eget spill, mente Nystuen.
Fakta

Søndag 1. juli
2001
KIL-Sandefjord 0-1 (0-0)
Gjemselund
Tilskuere: 1004
0-1 G. Jacobsen (55)

Gule kort til KIL:
Stadsnes og Karim

KILs lag (4-3-3)
Steinar Medalen
Pål Stadsnes
Torbjørn Vaadal
Karim
Lars Erik Fremming
Harald Stormoen
Jørn Karlsrud
Lars Sørlien
(Johansen fra 73)
Dag Raabe
(Straumbotn fra 62)
Kristian Berg
(Nystuen fra 62)
Marius Gullerud


KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor