Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 17. november 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
L/F Hønefoss - KIL
Vi fikk tre straffer mot oss og tapte 3-1 borte mot L/F Hønefoss. Dagens tap er det tredje på rad. KIL har mistet kontakten med topplagene de siste ukene og er ute av form. Laget savner de mest rutinerte spillerne og taper jevne kamper.

Dagens kamp ble preget av straffespark til Hønefoss. Det første, som kom allerede i det 12. minutt, var det eneste som var tvilsomt dømt. Et frispark ble lagt inn i feltet til KIL der en Hønefoss-spiller datt i bakken etter en duell med Nystuen, og dommeren mente det kvalifiserte til straffe. Kenneth Dokken satte straffen i mål.

KIL utlignet fem minutter senere ved Lars Sørlien, som skrudde inn et frispark fra skrå vinkel. På stillingen 1-1 fikk Gullerud en strekk og måtte byttes ut. Dermed var laget enda en rutinert spiller fattigere, selv om innbytter Brodtkorb viste seg fram ved et par anledninger.

L/F fikk en ny straffe etter en halvtime, og denne gangen var det klar felling. Dokken valgte nytt hjørne på straffen mens Medalen var sjanseløs. Resten av omgangen var tam, med få målsjanser.

Andre omgang fikk mer tempo og temperatur, men det var få avslutninger mot målene. Dommeren klarte ikke å skape flyt i kampen med å innvilge lange pauser og tillate en god del. Det ble mer innsats hos spillerne, men KIL klarte ikke å skape nok sjanser til å score. Kampen ble avgjort da L/F fikk straffe nummer tre. KIL hadde satt inn Berg som ekstra spiss, noe som åpnet opp bakover. Medalen felte spissen til L/F etter en kontring, og straffen var grei.

De siste fem minuttene hadde Berg to muligheter alene mot keeper, men han lobbet en gang over tverrligger og ble dyttet ned en annen gang. Da hadde dommeren allerede delt ut tre straffer, og mente det var nok for i dag.
Fakta

Søndag 15. juli
2001
L/F - KIL 3-1 (2-1)
Hønefoss
Tilskuere: 528
1-0 Dokken (str 12)
1-1 Sørlien (17)
2-1 Dokken (str 29)
3-1 Dokken (str 83)
KILs lag (4-3-3)
Steinar Medalen
Geir M. Grundtjernlien
(Berg fra 76)
Karim
Torbjørn Vaadal
Pål Stadsnes
Espen Nystuen
Lars Sørlien
(Fremming fra 84)
Harald Stormoen
Marius Gullerud
(Brodtkorb fra 25)
Robin Straumbotn
Dag Raabe

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor