Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 17. november 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
KIL - Tromsdalen
KIL åpnet som vanlig bra på Gjemselund, men allerede etter 8 minutter tok bortelaget ledelsen. Karim rotet utilgivelig som bakerste mann og Heide fikk en enkel jobb med å rulle ballen i mål.

Utover i omgangen hadde KIL ballen mest og skapte noen halvsjanser. Bakover på banen var det ikke bra. Backene var bra mens midtstopperne opptrådte usikkert og slurvete.

Like før halvtimen hadde Straumbotn en kjempesjanse etter at Nystuen og Grundtjernlien spilte han gjennom. Desverre reddet keeper og Stormoen satte returen utenfor.

I tillegg var Brodtkorb, som gjorde en god kamp, igjennom en gang, men linjemannen vinket for offside. Dommeren burde sett at det ikke var Brodtkorb det ble vinket på.

Like før pause fikk Nystuen to kjappe gule og måtte forlate banen. Espen innrømmer at han nok var litt overtent og kommenterer de to gule kortene slik:

-Det første er for en arm i ansiktet. Jeg hopper opp og ser ikke spilleren. Før det andre går jeg etter ballen, men tar keeperen og da er det greit. Mer er det ikke å si om det, sa Espen, som må stå over mot Mandalskameratene neste helg.

KIL åpnet bra i en 4-3-2 formasjon i annen omgang. Etter fem minutter er TUIL nære å lage selvmål, men keperen vartet opp med en skikkelig publikumsredning. KIL hadde i tillegg noen gode overganger, og Brodtkorb kunne putta på det som er årets angrep så langt. Desverre reddet keeper det knallharde skuddet.

Konterud kom inn for Raabe og KIL kjempet for utligning. Da raknet det bak igjen. Karim fikk problemer på det sleipe underlaget og Vaadal lagde straffe. Sokki ekspederte den i mål.

Vaadal ble byttet med Karlsrud og Berg kom inn for Sørlien. Med 10 mann skapte gutta en del halvsjanser, men istedenfor at KIL reduserte var det TUIL som enkelt kunne spasere ballen i mål etter at et skudd traff en KIL spiller og datt ned hos Lundblad som sto alene på 7 meter: 3-0.

Stormoen hadde en kjempesjanse og Berg et par headinger, men ballen ville ikke i mål. Dermed ble det nok et hjemmetap.

Lyspuktet var KILs høyreside, med Grundtjernlien og Brodtkorb. Geir Magne hadde denne kommentaren etter kampen.

-Det løsna litt i dag. Det var godt, men det hjelper ikke når vi ikke har marginene på vår side.
Fakta

Søndag 22. juli
2001
KIL-Tromsdalen 0-3 (0-1)
Gjemselund
Tilskuere: 865
0-1 Heide (8)
0-2 Sokki (str. 63)
0-3 Lundblad (83)

Gule kort til KIL:
Nystuen (2. gule = rødt)

KILs lag (4-3-3)
Steinar Medalen
Pål Stadsnes
Torbjørn Vaadal
(Karlsrud fra 65)
Karim
Geir Magne Grundtjernlien
Harald Stormoen
Lars Sørlien
(Berg fra 77)
Espen Nystuen
Dag Raabe
(Konterud fra 60)
Robin Straumbotn
Are Brodtkorb

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor