Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 17. november 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Hødd - KIL
Dette ble en dårlig dag for KIL. Vi fikk vårt sjette strake tap og er for alvor med i bunnstriden, bare ett poeng over streken.

Problemene startet allerede før kampstart, da Torbjørn Vaadal meldte seg på skadelisten etter oppvarmingen. Med litt ommøblering på laget spilte Stormoen midtstopper sammen med Karim. Atten minutter ut i kampen misset Karim på et tilbakespill slik at ballen gikk forbi Medalen og i eget mål. Hødd presset på og scoret et nytt mål rett etterpå. KIL fant ikke stilen, og klarte ikke å skape store sjanser. Rett før pause kom det tredje målet.

Andre omgang ble et like trist kapittel. Hødd kontrollerte kampen og produserte en rekke sjanser, med scoringer på omtrent annenhver store sjanse. KIL produserte totalt sett kun to avslutninger. Etter kampen sier trenerne det samme som vi har hørt i det siste - at spillerne mangler selvtillit og ikke gjør hverandre gode. Laget går i oppløsning når målene kommer, og i dagens skadesituasjon finnes få alternativer på benken.

Dagens tap er det største siden 1997 og bør glemmes raskt, siden vi har ny kamp allerede på søndag. KILs neste kamper er mot to sterke lag, Vålerenga og Haugesund. Da må det hentes frem nye krefter, og forhåpentligvis er et par spillere tilbake som forsterkninger.
Fakta

Onsdag 1. august
2001
Hødd - KIL 7-0 (3-0)
Høddvoll
Tilskuere: 777

1-0 Selvmål (18)
2-0 Moldeskred (22)
3-0 Televik (42)
4-0 Ørsal (54)
5-0 Ørsal (59)
6-0 Televik (76)
7-0 Moldeskred (87)

KILs lag (4-3-3):
Steinar Medalen
Geir M Grundtjernlien
(Berg fra 75)
Karim
Harald Stormoen
Pål Stadsnes
Espen Nystuen
Lars Sørlien
Dag Raabe
Are Brodtkorb
(Fremming fra 65)
Robin Straumbotn
Kjetil Johansen
(Konterud fra 58)

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor