Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 17. november 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ørn-Horten - KIL
Etter tapet mot Raufoss var det mange som fryktet de to neste kampene: Ørn og Kjelsås borte. Bortebane har aldri vært KILs sterkeste side. Derfor var det ekstra deilig at det ble seier i Horten.

Kampen ble som KILs trener Erik Nystuen spådde. Det var høyt tempo og Ørn slo mye langt mot spissene. Det høye tempoet bidro til at det ikke var mye finspill å se i dag, men hvem bryr seg om det når tre poeng blir med hjem til Kongsvinger.

KIL vant sjansestatistikken klart i første omgang. Det var fortjent da Gullerud headet inn 1-0 etter en halvtimes spill. Og tro det eller ei, lille Marius slo Ørns keeper i duellen tre meter foran mål.

Til tross for at KIL hadde god kontroll i første omgang var det rufsete bakover. Det var da også en tabbe som førte til utligningen like før pause. Vaadal slurvet og Idris satte inn 1-1. Torbjørn fikk også gult kort i dag. Det betyr at han dessverre må stå over mot Kjelsås.

Annen omgang ble jevnere enn den første. Spillet bølget frem og tilbake uten at de store sjansene ble skapt fra noen av lagene. Ørn hadde litt mer trøkk enn KIL i perioder.

I følge rapportene var dommeren dårlig fra ende til annen. Det gjorde ikke sakene bedre i en kamp der veldig mye sto på spill.

En av KILs aller beste i kveld, Robin Straumbotn, ble matchvinner med sin scoring etter 62 minutter. 2-1 til KIL kom på et kjempefint skudd med venstre fra 15 meter.

KIL kunne ikke føle seg trygge selv om de ledet og mot slutten ble det veldig stressende for våre unggutter. Heldigvis red de av stormen og halte i land seieren. KIL på nett kan garantere at det er en gjeng utrolig letta spillere som ankommer Kongsvinger en time før midtnatt søndag.
Fakta

Søndag 26. august
2001
Ørn-Horten-KIL 1-2 (1-1)
Lystlunden
611 tilskuere

0-1 Gullerud (31)
1-1 Idris (41)
1-2 Straumbotn (62)

Gule kort til KIL: Gullerud og Vaadal


KIL (4-4-2):
Steinar Medalen
Pål Stadsnes
Torbjørn Vaadal
Karim
Geir Magne Grundtjernlien
Lars Sørlien
Jørn Karlsrud
Harald Stormoen
Marius Gullerud
(Nystuen fra 65)
Paul Olausson
(Konterud fra 45)
Robin Straumbotn
(Fremming fra 77)

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor