Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 17. november 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Kjelsås - KIL

Bare så det er sagt med en gang: Dette var en svak fotballkamp, men det var vel ikke annet å vente mot Kjelsås. Kampen minnet mest om en cup-kamp mot et tredjedivisjonslag.

Kjelsås startet best på hjemmebane, uten at de store sjansene ble skapt. De fikk en del frispark og med sin overlegne luftstyrke ble det skummelt foran KIL målet.

Kjelsås lempet lange baller og KIL ble etter hvert med på det spillet. Trøsten får være at vi klarte det vel så bra som hjemmelaget. Dessverre klarte vi sjelden å få ballen ned på gresset å spille ut Kjelsås.

Utover i omgangen tok KIL over mer og mer. Bortsett fra en fin refleksredning av Medalen var Kjelsås ufarlige. Det var KIL også, selv om de hadde ballen mest. Den største KIL sjansen kom på et skudd ved Gullerud.

Annen omgang begynte med KIL overtak, men det var hjemmelaget som klarte å score. Etter 50 minutter tapte Grundtjernlien en hodeduell på bakre stolpe. Headingen fra Kjelsås-spilleren gikk til Stian Hagelund som fikk stå helt umarkert foran mål. Han putta enkelt.

Etter dette presset KIL på for å få utligning. Olausson traff keeper fra tre meter og KIL skapte flere gode muligheter i en 20 minutters periode etter målet. Kjelsås pakket seg sammen rundt egen sekstenmeter og KIL lempet baller inn i feltet.

Den aller største av de 5-6 gode sjansene KIL hadde i annen omgang kom etter 72 minutter. Konterud gjorde en god jobb før ballen havnet hos Gullerud. Han klinte til fra kort hold, men utrolig nok reddet Kjelsås sin keeper. Rett og slett en kjemperedning av Albertsen.

-Den så jeg inne, sa en skuffet Gullerud etter kampen.

Etter dette fortsatte KIL å presse, men gutta kom for sjelden rundt på kantene og innleggene fra midten ble relativt lette for hjemmeforsvaret.

Dermed ebbet kampen ut med en ufortjent 1-0 seier til Kjelsås. Verdt å nevne er det også at dommertrioens prestasjoner lå et par hakk under det fotballspillerne presterte.
Fakta

Søndag 2. september
2001
Kjelsås-KIL 1-0 (0-0)

1-0 Hagelund (50)

Gule kort til KIL: Ingen


KIL (4-4-2):
Steinar Medalen
Pål Stadsnes
Harald Stormoen
Karim
Geir Magne Grundtjernlien
(Fremming fra 60)
Marius Gullerud
Jørn Karlsrud
Espen Nystuen
Lars Sørlien
Paul Olausson
(Konterud fra 67)
Robin Straumbotn

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor