Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 17. november 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Vålerenga - KIL

Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 4 dl vann. Nei, det ble en mye vanskeligere kamp på Ullevål. Oppskriften ble for enkel og KIL gikk på en smell mot Vålerenga.

Vi fikk en skikkelig møkkastart, og allerede etter fem minutter gikk den første ballen inn feil vei. På et langt innkast tapte vi en duell i lufta slik at ballen ble stusset bakover, der vi tapte en ny duell som førte til scoring. Tre minutter senere kom nesten en reprise på det første målet, og KIL lå under 0-2. Resten av første omgang ble tam. Vålerenga kontrollerte mye av spillet og hadde et par sjanser, mens KIL bare kom til to avslutninger.

Etter 20 minutter ble dommeren skadet, og speakeren måtte spørre publikum om noen kunne stille opp i hans fravær. En som het Kim Rune skiftet på noen minutter og kampen var snart i gang igjen. Kim Rune gjorde en bra jobb selv om han ikke ble rekruttert fra KIL-svingen. Han kunne ha blåst straffe til KIL rett før pause, men tok ikke sjansen på det.

Etter pause fortsatte nedturen for KIL. Vi produserte noen få sjanser, men Vålerenga var hele veien litt farligere og scoret tre ganger til. Det var kjedelig å være KIL-supporter i dag. Vi får bare glemme denne kampen og se fremover mot de neste. Enga beviste at de er divisjons-favoritter, mens vi bør konsentrere oss om å slå de andre lagene.

Speakeren på Ullevål skrøt av at VIF-backen som kom inn i andre omgang sto oppført på dommer-kortet. Vi skal sjekke om det stemmer.
Fakta

Søndag 6. mai
2001

Vålerenga-KIL 5-0 (2-0)
Ullevål Stadion
Tilskuere: 5712
1-0 E. Hagen (5)
2-0 Bjørkan (8)
3-0 R. Hagen (62)
4-0 Dos Santos (65)
5-0 Bjørkan (78)

KILs lag (4-3-3)
Ole Arvid Langnes
Lars Erik Fremming
(Grundtjernlien fra 79)
Torbjørn Vaadal
Karim
Pål Stadsnes
Jørn Karlsrud
Harald Stormoen
Espen Nystuen
(Sørlien fra 69)
Marius Gullerud
Robin Straumbotn
Dag Raabe
(Martinsen fra 58)

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor