Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 17. november 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
KIL - Ørn-Horten
Det ble en tam åpning på kampen. Ingen av lagene klarte å tilrive seg noe initiativ. Ballen var mest på midten helt til bortelaget lempet an ball i foran mål. Der ble en spiller stående helt alene, dempet ballen og klinte til på volley. Heldigvis klarte Langnes å slå til corner.

Like etterpå headet Raabe over på en corner, men KIL klarte ikke å etablere seg skikkelig på Ørns halvdel. Det var tamt og ingen av lagene gnistret.

Etter 29 minutter fikk Gullerud ballen på midten. Han tok den med seg og utfordret. Inne i 16-meteren ble han felt og dommeren blåste straffe. Stormoen satt ballen nede til venstre for keeper: 1-0.

Etter scoringen var KIL langt friskere. Sørliens frispark fra 22 meter strøk krysset, og Raabe dempet, vendte og skøyt. Desverre over.

Etter pause var det duket for en kjempesjanse til Ørn. Sørlien ble redningsmann da han sto på streken og klarerte en heading etter corner. To minutter senere hadde Nystuen en heading som strøk like utenfor.

Så var det endelig klart for 2-0. Raabe fikk ballen på midten og slo igjennom på to tuch. Gullerud hadde startet, og var alene igjennom. Ørnspillerne ropte på offside, men som vanlig sto linjemannen og dommeren på sitt. Ørns trener ble vist opp på tribunen etter heftige protester langt inne på banen.

-Jeg ble overrasket over hvor stort rom jeg fikk. Da jeg så at keeperen var på halvdistanse, og at han valgte å fullføre var det easy match. Jeg lobbet over keeper og ballen gikk i mål, sa en smilende Gullerud etter kampen.

Etter 68 minutter kom Kristian Berg inn for Are Brodtkorb. Da ble det langt mer fart i KIL angrepet. Ørn lå høyere og gutta fikk mer rom. I tillegg var bevegelsen bedre. Blandt annet var Raabe igjennom etter en nydelig flikk, men klarte ikke å score.

Berg hadde flere gjennomløpninger og etter 80 minutter lykkes han endelig. Gullerud og Stormoen kombinerte fint før Berg pirket ballen under keeper.

-Da Harald får ballen skjønner jeg at han kan spille meg igjennom på en tuch. Jeg starter og får ballen perfekt. Det var deilig å score igjen. Jeg burde nok hatt en til også, men den gikk som alle så i tverrliggeren, sa en fornøyd spiss etter kampen.

Kristian som er tilbake etter ryggproblemer hadde det fint på topp sammen med Raabe mot slutten i dag. Også mot Raufoss var han frisk da han kom inn. Så her er det noe å se opp for for alle KIL-supportere.

-Jeg venter ikke å få starte mot Kjelsås på torsdag heller. Det er jeg ikke godt nok trent til. Det er bedre å komme inn den siste halvtimen og putte to, gliste Berg.

Dette var en kamp som startet tamt, men tok seg kraftig opp mot slutten. Hjemmelaget hadde full kontroll utover i 2. omgang.

-Vi er veldig godt fornøyd med 3-0. Det var en solid seier, og det var godt å vinne komfortabelt igjen. Det som ikke var bra var at bana er ujevn og hard. Den må vannes. I tillegg var det en forferdelig lei vind. Min egen innsats er grei, men ikke imponerende. Jeg er glad vi klarte å holde nullen igjen, sa en fornøyd Martinsen etter kampen.

Are Brodtkorb, som fikk sin første kamp fra start i dag, ble kåret til KILs beste vis sms-tjenesten. Det fikk han ikke med seg ettersom han satt i garderoben.

-Hva er detta sms greiene for noe, sa en molefunken Brodtkorb i garderoben.

-Har du sitti her å stemt på deg sjøl nå, var trener Nystuens kommentar.


Fakta

Søndag 20. mai
2001
KIL-Ørn-Horten 3-0 (1-0)
Gjemselund stadion
Tilskuere: 984
1-0 Harald Stormoen(30)
2-0 Marius Gullerud(62)
3-0 Kristian Berg (80)

Gule kort til KIL:
Vaadal og Martinsen.

KILs lag (4-3-3)
Ole Arvid Langnes
Pål Stadsnes
Torbjørn Vaadal
Karim
Ole Einar Martinsen
(Grundtjernlien fra 76)
Harald Stormoen
Espen Nystuen
Lars Sørlien
Marius Gullerud
(Straumbotn fra 86)
Dag Raabe
Are Brodtkorb
(K. Berg fra 68)KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor