Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 17. november 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Skeid - KIL
Kampen mot Skeid startet ganske dårlig. Langnes mistet ballen på et tilbakespill som gjorde at det ble baklengs allerede etter åtte minutter. Ole Arvid ble liggende på bakken etter scoringen, og måtte byttes ut med en akillesskade. Dermed var det klart for debutanten Fredrik Eriksen i mål.

KIL utliknet litt senere på et flott skudd av Stormoen, etter at Gullerud hadde driblet seg ned venstrekanten, inn i sekstenmeteren og servert ballen. Det var starten på en god KIL-periode som varte resten av omgangen. Spillerne gjorde hverandre gode og presset høyt. Etter en ny dribling av Gullerud fikk Raabe ballen på seksten meter. Han fyrte av en ball som gikk mellom beina på Andre Ulla i Skeid-målet.

Skeid fikk 2-2 etter usikkert forsvarsspill i KIL på en dødball. Skeid var livsfarlige i lufta på lange Noppi-innkast og cornere, mens KIL var best når ballen gikk langs bakken. Derfor tok Skeid over presset i andre omgang da ballen gikk mye høyt.

3-2 kom på en dødball da Sørlien misset på en klarering inne i femmeteren, der ballen ble headet i mål på den neste duellen. Dette rettet Sørlien opp igjen da han fastsatte sluttresultatet til 3-3 på et pent skudd i siste minutt.
Fakta

Søndag 27. mai
2001
Skeid-KIL 3-3 (2-2)
Voldsløkka
Tilskuere: 806

1-0 Sletten (8)
1-1 Stormoen (15)
1-2 Raabe (18)
2-2 Sund (30)
3-2 Sund (81)
3-3 Sørlien (90)

Gule kort til KIL:
Espen Nystuen

KILs lag (4-3-3):
Ole Arvid Langnes
(Eriksen fra 10)
Ole Einar Martinsen
Karim
Torbjørn Vaadal
Pål Stadsnes
Espen Nystuen
Harald Stormoen
Lars Sørlien
Are Brodtkorb
(Berg fra 62)
Dag Raabe
(Konterud fra 77)
Marius Gullerud

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor