Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 20. januar 2020

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

 
Kongsvinger IL - Hovedstyret

Kongsvinger IL er organisert som et allianseidrettsalg der frittstående idrettslag er tilknyttet. Vi driver klubbhuset på Gjemselund og samordner ønsker og behov fra de forskjellige lagene. Vi eier også en andel av aksjene i Kongsvinger Sportsanlegg AS.


Kongsvinger IL Fotball

Kongsvinger IL Fotball er idrettslagets breddefotballklubb, og den som står Kongsvinger Toppfotball nærmest. Vi samarbeider på en rekke områder og håper på fremtidig tilgang på gode spillere fra lokalmiljøet. Se våre

Kongsvinger IL Friidrett

Kongsvinger IL Ishockey

Kongsvinger Knights er sør-fylkets ishockeyklubb. Vi aktiviserer et bredt spekter av barn og unge fra 5 – 17 år samt seniorlag i 1. divisjon., 2. divisjon. og Old-Boys. Vi er en ambisiøs klubb i god vekst og har nådd kvalifiseringsspill for Get-ligaen 3 sesonger på rad. Se våre hjemmesider www.knights.no for kontaktinformasjon og terminlister.

Vi ønsker alle velkommen til et hyggelig ishockeymiljø det være seg som utøver, publikum eller kaffegjest!

Kongsvinger IL Turn

Kongsvinger IL Håndball

Kongsvinger IL Håndball er områdets største håndballklubb med over 30 lag i seriespill sesongen 2010/11. Vi har et håndballtilbud fra 7 år og oppover for både gutter og jenter, samt 3 damelag (3. divisjon, 5. divisjon og Jenter 40+). Vi er en ambisiøs klubb i vekst og har gode tilbud både til de som ønsker å satse på håndballen, samt de som bare spiller for moro! Se våre hjemmesider www.kil-handball.no for mer informasjon!

Kongsvinger IL Ski

Kongsvinger IL Barneidrett
 


 
 

KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 
Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Eda supermarket Rescon Mapei