Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 20. januar 2020

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
SPONSORKLUBBEN
MÅLAKSJER
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 

 
Et godt samarbeid
 

Kongsvinger IL Toppfotball har en rekke lojale sponsorer som i en årrekke har bidratt til klubbens satsing. Vårt mål er at det skal lønne seg å være en samarbeidspartner til KIL Toppfotball. Det betyr at bedriftene enten skal få en økt omsetning/resultat og økt kunnskap eller økt profilering som et resultat av dette samarbeidet.

Vi er avhengige av gode og langsiktige relasjoner til distriktets næringsliv på samme måte som dere er avhengige av gode relasjoner til deres kunder, andre bedrifter og lokalmiljøet ellers.

La oss jobbe sammen for gode resultater!

Som sponsor treffer du engasjerte supportere hos Kongsvingerregionens beste fotballag og samtidig får du et stort nettverk til andre personer og bedrifter med felles interesser.

Miljøet er en viktig faktor i Kongsvinger. Sammen med næringslivet ønsker vi å bygge opp en god klubb og stolt by, ikke kun et fotballag. Kongsvinger har vært med i toppen av norsk fotball i mange år. Vi er laget fra skogene, men vi er også mye mer. Interessen for fotball og lokalpatriotismen gjør det spennende for sponsorer å assosieres med merkenavnet KIL. Bli med på laget, og vi blir gode sammen!

Det er mange måter å være partner på.
Ta kontakt med Lars Erik på markedsavdelingen for å slå av en prat om hva vi kan tilby!
 

Følgende støtter KIL toppfotball sesongen 2011:


Generalsponsor

Sparebanken Hedmark

Sparebanken Hedmark har gjennom flere generasjoner tilbudt bank- og finanstjenester til privatpersoner og næringsliv i Kongsvinger og Hedmark forøvrig.


KB-gruppen er paraplyorganisasjon for en rekke lokale bedrifter innen bygg, anlegg, industri og eiendom. De har hovedkontor på Kongsvinger.
 

Eidsiva er distriktets lokale kraftleverandør og netteier. De er en stor aktør og arbeidsplass i Kongsvingers næringsliv. Ta kontakt med Eidsiva for en god strømavtale.


KIL har i mange år spilt i drakter og utstyr fra Umbro. Merkevaren Umbro finnes i forretninger over hele verden og selges i Norge av Scan Trade.

Glåmdalen er lokalavisa for Kongsvinger og distriktet rundt. Seks dager i uka kommer avisa hjem til lokale abonnenter med nyheter og annonser for alle.


 

  
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 
Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Eda supermarket Rescon Mapei