Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Tre pinner
2. laget valset over Høland, men gutta var beskjedne, og nøyde seg med fire mål.  

Høland hang brukbart med det første kvarteret og hadde faktisk et skudd i stanga før våre gutter fikk summet seg. Men det gikk ikke lang tid ut i omgangen før vi fullstendig tok kontrollen. Det var imidlertid ting å sette fingeren på. Forsvaret ble til tider noe alene fordi midtbanespillerne ”jukset” litt og ikke jobbet så bra hjem som man kunne forvente.

Nå hadde de fire bak en god dag og ryddet opp de fleste antydningene til angrep som kom fra Høland. Både Braaten, Ekerhaugen, Jensen og Molnberg var stødige.

Etter vel 20 minutter fikk Patrick Holtet ballen ute på høyrekanten. Han la en presis pasning rett på panna til Kula, som enkelt kunne sette ballen i mål. Resten av førsteomgangen var noe søvndyssende. Vi spilte bra frem til motstanderens 16-meter, men de siste trekkene fram til mål fikk vi ikke til.

I andre omgang styrte vi alt. Høland var slitne, og vi fikk enorme rom både på kontringer og mot etablert angrep. Vi skapte etter hvert også gode sjanser, men hadde visse problemer med å omsette dem i mål. Så lenge vi bare hadde et mål følte nok Høland at de hadde en sjanse, men de mistet nok den siste trua etter 65 minutter. Da satte Kula inn sitt andre mål for dagen. Foday fikk et oppspill som han tok ned på brystet og la tilbake, tryslingen lot seg ikke be to ganger, og satte ballen sikkert i mål fra 16 meter.

3-0 kom etter 83 minutter. Foday Scattred fikk ballen fra innbytter Jermund Udnæseth og satte ballen over keeperen fra kloss hold.

Høland sin beste spiller var keeperen, og våre skudd gjorde det faktisk også litt lett for ham å imponere. Mange skudd gikk rett på keeper.

Udnæseth var igjen på farten på overtid, kom alene igjennom, men ballen endte i keeperens ben. Returen fanget Kula opp, men også hans avslutning gikk rett på keeper. Den andre returen endte på Udnæseth sitt hode, og Kongsvingergutten kunne fastsette sluttresultatet til 4-0 ved å heade i flott bue over keeperen.

- Kampen er godkjent. Første omgang er middels, men vi spiller oss opp etter 2-0 scoringen. Vi kunne lett ha scoret mange flere mål. I disse kampene må vi male motstanderne i stykker, de legger seg gjerne bakover, men vi tar over helt når de blir slitne, sier Jørn Karlsrud.

- Det vi kan bedre er agrresiviteten i boksen offensivt. I tillegg må vi kunne få til den siste pasningen bedre.

Høland – KIL 0-4 (0-1)
Høland Stadion, 50 tilskuere

Gult kort: Foday Scattred

0-1 Ole Marius Hansen (21)
0-2 Ole Marius Hansen (65)
0-3 Foday Scattred (83)
0-4 Jermund Udnæseth (90)

KIL (4-3-3)

Stig Atle Lillesveen
Henrik Braaten
(Gaute Gautestad i 4 min.)
Bent Roar Ekerhaugen
John Reidar Jensen
David Molnberg
Ole Marius Hansen
Thanh Tran
Stian Repshus
(Jermund Udnæseth i 10 min.)
Stian Kleppe
(Tor Vidar Leikvin i 24 min.)
Foday Scattred
Patrick Holtet


Publisert: 2004-06-01 23:04:13
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor