Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Superlag i kveld
KIL 2 tar imot Leirsund med et rimelig bra mannskap i kveld  

3. divisjonskampen starter klokken 19.30 og går på Gjemselund. KIL stiller som de fleste vet normalt med mange juniorer i kampene i denne divisjonen, men i kveld blir det andre boller.

Kil.no vet at KIL kommer til å stille med et meget rutinert mannskap. Til alt overmål ligger det også an til at trener Jørn Karlsrund starter kampen.

Foruten Jørn vil de som møter opp i kveld trolig få se Stian Kleppe, David Molnberg, Foday Scattred, Patrick Holtet, Fredrik Eriksen, Bent Roar Ekerhaugen, Thanh Tran og Kim Roger Strand.

Som dere ser har skuldra til Eriksen blitt såpass bra at han igjen prøver seg mellom stengene. Ole Marius Hansen er også aktuell, men han fikk en liten smell mot Bryne så det er mulig han hviler.

Hvis vi så fyller på med solide juniorer som Leikvin, Gundersen og Repshus skulle Leirsund få litt å stri med i kveld.

Vi ønsker lykke til med laguttaket og skjønner at herr Karlsrud kan få problemer med å komponere en angrepsrekke med alle disse gutta tilgjengelig.


Publisert: 2004-06-07 12:47:28
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor