Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
One way traffic
Selv om det tok en stund før det løsnet ble det ikke akkurat spennende da KIL 2 møtte Leirsund mandag kveld  


Patrick gjorde det enkelt, spilte gode pasninger og briljerte med fine crossballer når det passet seg.
Det regnet katter, hunder og elefanter da lagene entret banen, og akkopagnert av et brukbart tordenvær tok KIL føringen fra start. Hjemmelaget hadde ballen og Leirsund sto for klareringene. Allikevel tok det en stund før sjansene kom på løpende bånd.

Etter tjue minutter ble det litt fart i sakene. Ekerhaugen fikk et mål annullert og Scattred satte ballen i tverrliggeren før Kleppe sendte ivei et innlegg Scattred ikke kunne unngå å sette i mål. Nå ventet de fleste på et ras av baller inn bak Leirsunds keeper, men bortelaget kjempet godt i forsvar.

KIL burde strengt tatt økt ledelsen, men Strands avslutning ble reddet på streken og keeper nektet Scattred mål nummer to.

Toatalt mot spillets gang var det derimot Leirsund som scoret. Noen minutter før pause var de på en svært sjelden visitt på KILs banehalvdel. Der skaffet de seg et frispark i god posisjon og mens KIL-gutta bedrev tiden med å stille opp muren klinket Andreas Gundersen ballen knallhardt inn ved stolpen: 1-1.

Annen omgang fotsatte som den første. Eriksen måtte ikke akkurat briljere for å holde ballen unna eget mål, mens forsvarsfireren hadde god kontroll på de lange ballene Leirsund slo. Patrick Holtet, som hadde selskap av de to gode juniorene Tran og Linstad i første omgang, fortsatte å imponere i diverse midtbaneroller.

KIL la om til 4-4-2 og etter en times spill løsnet det fremover. Kleppe og Scattred misbrukte en dobbeltsjanse før Holtet serverte en fin corner. I feltet var Herman Odden høyest og KIL tok en svært fortjent ledelse. Minutter etter sendte Scattred høyrekant Kleppe alene mot mål og dermed sto det 3-1.

At ballen er rund også i tredjedivisjon fikk vi et bevis for da midtstopper Ekerhaugen sørget for 4-1 fra førti meter. Før Ekerhaugen blir utpekt som langskuddkongen må vi legge til at bortelagets keeper ikke var veldig heldig da han skulle plukke ned ballen. Mot slutten fikk innbytter Udnæseth æren av å fastsette sluttresultatet til 5-1.

Patrick Holtet spilte indreløper i første omgang og sentral midtbane i 4-4-2 til han ble byttet ut etter pause. Han hadde god grunn til å være fornøyd til tross for at han spilte i uvante posisjoner.

- Det var en god gjennomkjøring for meg. Jeg er litt rusten i en sentral midtbanerolle. Sist jeg spilte på den plassen var vel i 1999, men nå må Harald og Espen passe seg så ikke jeg tar plassene deres, sa Pat med glimt i øyet etter kampen. Om sjansen for å ha spilt seg inn i startelleveren mot Aalesund hadde gutten med den gode foten dette å si:

- Om jeg skal starte eller ikke på onsdag får trenerne tenke på og bestemme. Men jeg kan love at det ikke er noe å si på formen.

- Det var morsomt i dag. Gutta tar for seg og det er spesielt morsomt med juniorene som gjør det bra. Petter og Thanh var fine og gode gutter å ha med seg på midten i første omgang, skrøt Pat før han tuslet i dusjen.

Fakta:

KIL 2 – Leirsund 5-1 (1-1)
Gjemselund bane 2
40 tilskuere

1-0 Foday Scattred (24)
1-1 Andreas Gundersen (37)
2-1 Herman Odden (60)
3-1 Stian Kleppe (62)
4-1 Bent Roar Ekerhaugen (67)
5-1 Jermund Udnæseth (80)

Laget (4-3-3)
Fredrik Eriksen
Mats Bjerke
Herman Odden
Bent Roar Ekerhaugen
David Molnberg
Petter A. Linstad
(Gundersen fra 45)
Thanh Tran
Patrick Holtet
(Udnæseth fra 74)
Stian Kleppe
Foday Scattred
Kim Roger Strand
(Bråten fra 80)

Benken:
Stig Atle Lillesveen
Tore Andreas Gundersen
Henrik Bråten
Jermund Udnæseth
Jørn Karlsrud


- Stian Kleppe viste bra form i dag. Jeg synes han gjør sin beste kamp så langt, sa Patrick Holtet etter kampen. STian scoret et mål. Det gjorde også en aktiv og kjapp Foday Scattred.

Jermund Udnæseth (t.v.) satte inn 5-1 mot slutten. Før det hadde begge midtstopperne scoret. Ikke ofte både Herman Odden og Bent Roar Ekerhaugen kommer på scoringslisten


Publisert: 2004-06-07 23:00:21
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor