Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Exit
Nordstrand ble for sterke i 3. runde i junior NM.  


Herman Odden måtte ordne opp i et tobacksforsvar sammen med Henrik Braaten på slutten av kampen. Ironisk nok skapte Nordstrand færre sjanser jo færre mann vi hadde i forsvar.
Allerede fra starten av kom KIL/NTG på hæla Nordstrand sin kunstgressbane. Det var gutta fra Oslo som var best i dueller, de vant det meste overalt på banen.

Spesielt slapp ikke midtbanespillerne våre til i kampen. Repshus, Tran og Eskil Koffeld var gode mot Vålerenga sist, og det hadde kanskje sneket seg inn en følelse av at denne kampen skulle bli enkel. Trioen på midten kom ikke i gang før et godt stykke ut i kampen.

I begynnelsen av kampen var heller ikke forsvarsspillet patent. Kommunikasjonen mellom midtstopperne var ikke god nok, og Nordstrand kom på flere gjennomløpinger som ga store sjanser. På bakgrunn av dette var det relativt fortjent når de tok ledelsen etter ca. 20 minutter.

At de økte til 2-0 noen minutter senere, kunne en heller ikke si noe på.

- Det ser ut som om vi er et guttelag, mens de faktisk er et juniorlag, sa trener Hammarström lakonisk som en kommentar til guttas duellspill.

Nå prøvde vi å få i gang et angrepsspill, men heller ikke angrepsspillerne var opplagte i dag. Den vanligvis så sterke angrepsrekka med Tor Vidar Leikvin, Ragnar Koffeld og Tore Andreas Gundersen var kun skygger av seg selv gjennom hele kampen.

I pausen ble Petter Linstad satt inn for Stian Repshus. Eskil Koffeld ble også byttet ut litt ut i 2. omgang. Jermund Udnæseth kom inn. Nå var det tid for ”Plan B”. Det betyr lange baller mot hodesterke spisser, formasjonen ble gjort om til 3-5-2. Nå ble det litt farligere. Når vi la lange baller inn i bakrommet deres skapte vi noe mer enn før.

På slutten av kampen ble til og med Gaute Gautestad flyttet opp som spiss. Trenerne satset på at Herman Odden og Henrik Braaten klarte å demme opp bakerst. Dette ga omsider uttelling når Petter Linstad satte inn reduseringen til 2-1 når det gjensto 7 minutter.

Etter dette presset vi godt mot Nordstrands mål, men vi kom aldri nærmere enn Leikvins innlegg som ingen nådde foran mål.

Dermed var det over og ut for gutta i cupen. Snipp snapp snute.

Nordstrand – NTG/KIL 2-0 (2-1)
Nordstrand kunstgress, 50 tilskuere

1-0
2-0
2-1 Petter Linstad

NTG/KIL (4-3-3)

Stig Atle Lillesveen
Henrik Braaten
Herman Odden
Gaute Gautestad
Kjetil Gerhardsen
Thanh Tran
Stian Repshus
(Petter Linstad i 45 min.)
Eskil Koffeld
(Jermund Udnæseth i 30 min.)
Tor Vidar Leikvin
Ragnar Koffeld
Tore Andreas Gundersen
Eskil Koffeld var ikke i noe stort humør etter kampen.

...og det var heller ikke bror Ragnar.


Publisert: 2004-06-13 20:48:06
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor