Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Trekk et kort
Hva som står på det kan fort bli avgjørende, og trekker du rykk frem til Start er du heldig.  


Stødige John Reidar Jensen hadde høyrebackplassen mot Start. Beholder han den mot Hønefoss eller er Vegar Landro tilbake?
Rykk frem til Start, og ta turen opp i Tippeligaen. Hvis du i tillegg passerer sørlandsklubben skal du ikke se bort fra at en og annen sponsor også hoster opp 2000 kroner. For selv om gjestene ikke imponerte på Gjemselund lørdag skal mye gå galt om de ikke vinner årets førstedivisjon.

KIL imponerte vel heller ingen i den første omgangen. Hjemmelaget skapte knapt nok en sjanse, mens Start klarte å score på en av sine dødballer i en fra begge lag svak omgang. At det dreier seg om små marginer ser vi på TV-bildene. Ballen sniker seg faktisk inn mellom Patrick Holtet og stolpen.

I annen omgang klarte Start igjen å score på en dødball. Denne gangen gikk ballen via både Jaakko Nyberg og Ole Marius Hansen før den fant nettmaskene. Botsett fra scoringen hadde bortelaget ikke mye å stille opp med etter pause. KIL hadde ballen, og skapte også sjanser. I lange perioder så vi fikst kombinasjonsspill og gode enkeltprestasjoner. Da ble faktisk serielederen overkjørt av våre nyopprykkede gutter.

Nok en gang sitter vi med følelsen av å ha vært på høyde spillemessig uten å få uttelling, og igjen kan vi vel si at det sviktet inne i begge sekstenmeterne. Der må vi bli tøffere, for som dere ser vinner KIL sjansestatistikken:

Sjanser KIL - Start
1. omg: 1-2
2. omg: 6-3

Cornere KIL - Start
1. omg: 1-3
2. omg: 4-2

Pluss: Ole Marius Hansens innhopp var av den solide sorten. Han er sterkt delaktig i at Start får store problemer i annen omgang. Også Foday Scattred gjorde sine saker bra da han kom inn.

Minus: At vi taper viktige dueller foran begge målene.

Overraskelsen: At to spillende lag som KIL og Start ikke viste seg fra en bedre side. Spesielt første omgang var nitrist fra begge lag.

PS 1: Paul Olausson, som i slutten av første omgang løp rundt med noe som lignet en turban, måtte sy to sting i hodet i pausen.

PS 2: KIL har møtt Start en rekke ganger opp gjennom årene. Et lite poeng vi kan trøste oss med er at vi faktisk har bedre statistikk mot Sørlendingen borte. Der har KIL vunnet hele åtte ganger, mens det tidligere ”bare” har blitt seks seiere på Gjemselund.

PS 3: KIL har nå spilt tre hjemmekamper på rad i serien uten å få nettkjenning. Når det skjedde sist kan du selv finne ut :-)

PS 4: Det ble naboknusing i samme runde for ti år siden. Ham-Kam reiste tilbake til Hedmarken som slakt etter tre scoringer av Dag Riisnæs, og en hver av Bjørn Arild Leverenes og Geir Frigård. Svennis reduserte for gjestene i annen omgang slik at sluttresultatet ble 5-1.

PS 5: Ellevte serierunde i 1984 var også en trivelig dag for KIL. Rosenborg var på Gjemselund, men måtte reise hjem med null poeng etter at Geir Hagaløkken og Erik Nystuen sørget for 2-1 seier.

Sitatet: ”Dette må vi regne som et lite vorspiel til det gedigne EM som begynner etterpå”. Ivar Hoff filosoferte i annen omgang av kampen.

Espen Nystuen slet mot Start og måtte vike plass for Kula i pausen. Hvem av de to starter mot Hønefoss?

Paul Olausson var innblandet i mange av KILs sjanser i annen omgang, og kunne selv utlignet like etter pause.


Publisert: 2004-06-14 13:00:44
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor