Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Seier med ungt lag
Det unge KIL-laget utklasset Rælingen med 5-1 tirsdag kveld.  


En skikkelig goalgetter! Jermund Udnæseth lagde to mål på de 27 minuttene han spilte.
- Med bakgrunn i motstanden synes jeg faktisk dette var årets beste kamp hittil, sa trener Jørn Karlsrud etter kampen.

kil.no har ingen problemer med å bli med på rosen av spillerne. Godt offensivt spill, mye løping og hard jobbing ga frukter i form av mange mål.

Det første kom etter 11 minutter. Stian Kleppe fikk et gjennomspill. Han kom alene med keeper, som først så ut til å redde. Imidlertid klarte han på en merkelig måte å miste ballen, og Kleppe hadde en enkel jobb med å sette ballen i åpent mål.

KIL styrte hele 1. omgang. Rælingen satte knapt nok beina på vår halvdel. Leikvin og Kleppe på hver sin kant kom stadig på fine raid. Dette endte blant annet med flere farlige avslutninger fra Tore Andreas Gundersen.

Midtbanen besto av to 17-åringer og en "rutinert" 19-åring. Det skal med en gang være sagt at både Tungen, Linstad og Repshus gjorde manns jobb.

Rælingens utlikning kom på en av deres ytterst få visitter i angrep. Markeringen sviktet på et innoverskrudd frispark, og ballen ble enkelt satt i mål. De blå var dog ikke lenge i paradis. Rett før pause headet midtstopper Bent Roar Ekerhaugen inn et frispark fra Tor Vidar Leikvin og var i noen sekunder en vanvittig glad gutt ute på banen.

Andre omgang åpnet med press fra hjemmelaget. De hadde flere gode sjanser, og Fredrik Eriksen fikk vist at formen hans er på god vei mot toppen etter problemene han har hatt med skuldra. Han gjorde et par kvalifiserte redninger etter at forsvaret var blitt lurt.

Presset tok slutt da Stian Kleppe scoret sitt andre mål for dagen. Det skjedde vel et kvarter ut i andre omgang. På en kontring ble han veldig alene på sin høyre kant, og keeper var sjanseløs på skuddet.

Så erstattet Jermund Udnæseth Rune Tungen, og for tredje kamp på rad i 3. divisjon scoret han etter å ha blitt byttet inn. Denne gangen nøyde han seg ikke med et mål, men lagde faktisk to! På det første headet han inn en corner, mens han på det andre hang nydelig i lufta og plasserte ballen vakkert med pannebrasken i bortre hjørnet.

Flere spillere kan trekkers fram etter kampen, men kil.no synes flankene Kleppe og Leikvin imponerte mest. I tillegg skal Fredrik Eriksen ha mye ros for å ha holdt stand mot presset i begynnelsen av 2. omgang.

Det er også verdt å merke seg at midtstopper Gaute Gautestad spilte sin siste kamp i Kiltrøya. Han går nå tilbake til moderklubben sin Jerv i Grimstad. Vi ønsker ham lykke til videre i karrieren.

Rælingen - KIL 1-5 (1-2)
Marikollen, 53 tilskuere

0-1 Stian Kleppe (11)
1-1 Andreas Brodersen (41)
1-2 Bent Roar Ekerhaugen (44)
1-3 Stian Kleppe (61)
1-4 Jermund Udnæseth (69)
1-5 Jermund Udnæseth (88)

KIL (4-3-3)

Fredrik Eriksen
Torkel Ristebråten
(Henrik Braaten i 12 min)
Bent Roar Ekerhaugen
Gaute Gautestad
David Molnberg
Rune Tungen
(Jermund Udnæseth i 27 min)
Stian Repshus
Petter Linstad
(Ragnar Koffeld i 12 min)
Stian Kleppe
Tore Andreas Gundersen
Tor Vidar Leikvin


Publisert: 2004-06-15 23:50:47
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor