Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Paul drar og Paul kommer
Ja, slik er det faktisk. I dag reiser en Paul hjem og en ny Paul kommer til KIL.  

Dublingutten Paul Forsyth har trent med KIL denne uka og reiser i dag hjem. 20 åringen sier han har hatt det bra den siste uka.

-Det har vært en fin uke. Mye er forskjellig fra Blackburn. For eksempel så trener vi bare på å skudd og innlegg hver fredag hjemme. Oppvarmingsøvelsene er selvfølgelig litt forskjellig mens spillet på små baner er det samme, sier Paul som har borti 30 reservelagskamper for Blackburn de to siste årene.

Forsyth har latt seg imponere av Karim på treningene, men det han så mot Tromsdalen på søndag gir neppe varige men.

-KIL fikk en en dårlig start med Karims miss og det røde kortet. Og, når de ligger under og har ti mann blir det vanskelig. Karim er rask, sterk og fysisk i spillestilen, men i går var det bare en av de dårlige dagene, mener Iren.

Selv om han mener det er en viktig avgjørelse å flytte til et annet land er han ikke spesielt redd for Norge. Han har til og med spilt her før. I aldersbestemt landskamp for seks år siden spilte han faktisk mot Stormoen her i landet.

-Norge er fint. Byen er liten, men det jeg kan gjøre i Blackburn kan jeg gjøre i Kongsvinger også, avslutter Paul, som takker spillerne for at de har vært hjelpsomme og tatt seg av han.

Forsyth selv håpet på kontrakt, men utfra en sportslig og økonomisk vurdering reiser han hjem i dag uten noe kontraktstilbud fra KIL. Til tross for dette kan det bli aktuelt å ta kontakt senere.

Når Paul Forsyth reiser hjem kommer Paul Olaussen til Kongsvinger. Mange lot seg imponere av svensken i KILs kamp mot Grenselaget i sommer. Han beskriver seg selv som forward og høyrebeint.

I kampen mot KIL, der han var en av banens beste, viste han at han er en teknisk spiller med fin fart i kroppen. Og, sammenlignet med resten av KIL er han rene fyrtårnet med sine 185 cm.

Olaussen har spilt for IK Arvika Fotboll hele tiden. Nå vil KIL se mer av svensken som er født i 1974.


Publisert: 2001-07-23 13:49:14
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor