Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Snipp, snapp snute...
Sandefjord ble for sterke for KIL i cupen, og dermed er drømmen om kvartfinale knust.  


Thanh Tran kunne glede seg over egen innsats, mens Ryen bør forbli søvnløs etter å ha misbrukt KILs største sjanse i kampen.
KIL presenterte fint offensivt spill fra start, men hverken Landro, Olausson eller Holtet sine innlegg gav uttelling i form av annet enn cornere. Da klokka rundet ti minutter noterte vi Brodtkorbs skudd utenfor som kampens første sjanse.

KIL åpnet best, men Sandefjord kom mer og mer med i kampen og skapte et par sjanser. Ulla reddet to ganger og tredje gangen måtte Nyberg rydde opp på streken.

Så skjedde det ganske lite en periode frem mot halvtimen, men da kunne begge lag med litt mer dyktighet tatt ledelsen. Patrick Holtet gled fint inn i bortelagets boks, men keeper fikk med nød og neppe avverget til en resultatløs corner.

Minuttet etter kom kampens høydepunkt. Stig Krohn Haaland klinket til fra over tretti meter og ballen suste mot krysset. Heldigvis for KIL traff den der stengene møtes og ikke mellom. Så reddet Ulla et par Sandefjordskudd før Brodtkorb headet Landros frispark knallhardt like over.

Etter en jevn og sjanserik førsteomgang ble annen omgang hakket kjedeligere. Sandefjord kom best igang med en heading over, mens Espen Bugge Pettersen måtte strekke seg langt etter Patrick Holtets skudd mot det lengste hjørnet.

Da klokka passerte en time ledet Sandfjord plutselig 1-0. Etter et langt innkast fikk Martin Wiig stå på fem meter, dempe på brystet, vende opp og avslutte. Skuddet ble blokkert, men Hans Erik Ødegaard sto klar og satte returen i mål.

KIL prøvde seg etter baklengsmålet, og Kalsæg var nær med en heading før Thanh Tran presenterte skuddfoten. Keeper ga retur, Kalsæg plukket opp, men da blåste dommeren merkelig nok for angrep på keeper.

Da et kvarter gjensto fikk Olav Tuelo Johannensen enkelt gli forbi flere KIL-spillere og inn i KILs sekstenmeter. Han avsluttet raidet med å sette ballen rolig forbi Ulla, og bortelaget ledet 2-0.

Like etter misbrukte Ryen KILs største sjanse i kampen. Etter et fint angrep hadde han ballen på fem meter, men valgte kraft og klinte ballen over. Det var ikke KILs dag, og da Sandefjord på overtid spaserte inn på hjemmelagets femmeter og satte inn 3-0 var det slutt.

Alt i alt vant Sandefjord en fortjent seier, mens KIL har en jobb å gjøre fremover. Mye positivt i første omgang, men når motstanderen får score så enkle mål blir det tungt.

Det mest positive i dag var 18 år gamle Thanh Trans innsats i rollen som vanligvis bekles av Harald Stormoen. Ungutten gjorde en bra kamp, men var selvfølgelig skuffet over resultatet:

- Det var greit til å være første kampen på dette nivået. Jeg var ikke nervøs, men gledet meg på forhånd. Jeg var kanskje litt lite med i spillet i perioder, men så var jo også taktikken vår å slå ballen over midtbaneleddet i dag. Det var da vi gjorde det at vi var best mot dem i forrige kamp. Det var uvant, men jeg ble ikke skremt av nivået, for Sandefjord er nok et av de beste lagene i divisjonen. Mot slutten ble jeg sliten for etter at de tok ledelsen ble jeg løpende en del imellom, sa talentet etter kampen.

Fakta 4. runde NM
KIL - Sandefjord 0-3 (0-0)
Gjemselund stadion
912 tilskuere
Gule kort til KIL: Byfuglien og Landro
Mål:
0-1 Hans Erik Ødegaard (59)
0-2 Olav Tuelo Johannesen (73)
0-3 Hans Erik Ødegaard (90)

KIL (4-3-3)
André Ulla (K)
Vegar Landro
Jaakko Nyberg
(Jensen fra 56)
Kai Olav Ryen
Kjetil Byfuglien
(Strand fra 82)
Ole Marius Hansen
Thanh Tran
Are Brodtkorb
(Scattred fra 66)
Paul Olausson
Einar Kalsæg
Patrick Holtet

Benken:
Fredrik Eriksen
Bent Roar Ekerhaugen
John Reidar Jensen
David Molnberg
Stian Kleppe
Kim Roger Strand
Foday Scattred
Så langt i år har supporterne gjort en veldig bra jobb på Gjemselund, men i dag var det utvilsomt bortelagets supportere som vant kampen på tribunen.

De gamle KIL-lagkameratene Pål Håpnes, Trym Bergman og Jørn Karlsrud så at KIL tapte for Sandefjord.


Publisert: 2004-06-23 16:40:06
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor