Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Surt tap
KIL kjørte over Aalesund i annen omgang, men KIL mål? Nei, det har vi ikke sett.  


John Reidar Jensen, her i duell med dos Santos, gjorde en solid jobb som midtstopper.
I sol, men på en våt bane, fikk kampen mot Aalesund en flott start, selv om det ikke ble scoringer av det. Rett etter avspark vant Thanh Tran en duell og ballen endte opp hos skuddvillinge Are Brodtkorb. Han brente til, men Kim Deinoff fikk slått til corner.

Bortelaget skapte også sjanser. Først satte dos Santos ballen over, og så reddet Ulla et skudd fra Melland. Og da hadde ikke klokka passert ti minutter enda. Det gjorde den ikke før Tran vartet opp med en snedig tunnel.

Ti minutter senere fikk KIL frispark, og bare tverrliggeren hindret Patrick Holtet å score fra tredve meter. KIL virket friskere enn på en stund og ga publikum håp om poeng mot topplaget fra vestlandet.

Aalesund, som denne gangen trillet mer ball enn da de var her i cupen, vartet tidvis opp med fint angrepsspill. Like før halvtimen kombinerte de flott ved KILs sekstenmeter og til slutt kunne Joakim Austnes banke inn ledelse til bortelaget.

KIL ga ikke opp, og da gutta spilte langs bakken skapte de muligheter, men det ble ikke uttelling før pause. Aalesund var nære å øke sin ledelse da dos Santos dro seg inn i feltet og klinket ballen i stolpen, men lagene tok pause på 0-1.

Da annen omgang var fem minutter gammel hadde André Ulla allerede reddet KIL fra flere baklengs to ganger. Først fikk han en hånd på ballen etter en gjennomløpning før han på teatralsk vis reddet et skudd fra sju meter.

Bortelaget hadde vært et lite hakk bedre enn KIL i første omgang, men i annen ble det en annen historie. Kula og Byfuglien ble byttet ut til fordel for Fremming og Molnberg. Om det var årsaken vet ingen, men plutselig tok KIL skikkelig tak i kampen.

Hjemmelaget spilte til tider flott angrepsfotball, og skapte store sjanser. Like før timen var spilt klinket Brodtkorb ballen i stolpen, og de fleste jublet for utligning da Foday Scattred sendte returen mot mål. Dessverre sørget et tigersprang av Deinoff for at ballen ikke gikk inn.

- Jeg valgte det sikre fremfor de usikre, og burde nok avsluttet litt hardere, sa Foday etter kampen.

Så headet Patrick Holtet like over før han igjen ladet kanonen fra tretti meter. Denne gangen gikk skuddet langs bakken, og keeper fikk problemer, men ikke nok til at det ble skikkelig farlig. KIL ga ikke opp og presset Aalesund bakover på banen. Thanh Tran var nær scoring da han headet Brodtkorbs innlegg mot mål, men nok en gang reddet Deinoff.

Mot slutten la KIL om til tre bak og fortsatte å kjøre over bortelaget. Flere blokkerte skuddforsøk fra gode posisjoner og en heading utenfor fra Fremming gjorde sitt til at publikum håpet på utligning. Mot slutten ble til og med Ulla med i angrep da KIL hadde corner, men ballen ville ikke i mål. Og da dommer Skjervold overså en soleklar hands inne i Aalesunds felt måtte hjemmlaget innse at det ikke var dagen for retferdige fotballresultater.

Det ble altså et 1-0 tap, men spillemessig var det stor fremgang fra sist kamp, og spesielt annen omgang var veldig god.

For fakta, se under kamper
Er du god nok så er du gammel nok. Thanh Tran gjorde igjen en fin figur på midtbanen.

Lars Erik Fremming gjorde comeback på A-laget etter beinbruddet. Innstilling og innsatsen var som vanlig fantastisk.


Publisert: 2004-06-27 18:49:28
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor