Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Glimrende gutter!
KIL 2 vartet opp med en knallomgang mot Skeid 2 mandag kveld.  


Midt i blant alle de gode var kanskje Stian Repshus dagens KIL-gutt.
Det ble en tett og jevn start på kampen mot Skeid. Bortelaget spilte seg til flere cornere de første minuttene, men klarte ikke skape noen store sjanser. KIL brukte litt tid på å få i gang angrepsspillet, men var aggressive og tente allerede fra start.

Etter et kvarter fikk vi dagens første sjanse da Stian Kleppe stjal ballen høyt oppe på banen og la perfekt inn til Foday Scattred. Dessverre satte svensken ballen over fra ti meters hold. Like etter hadde Skeid noe som kunne ligne på et brassespark, men det gikk harmløst over.

Oslolaget ga imidlertid ikke opp og etter snaue tjue minutter fikk de uttelling. De spilte seg frem gjennom midten og det endte med et hardt og lavt skudd fra sytten meter. Det smatt inn under hendene til Eriksen og bortelaget ledet 1-0.

KIL kom rask tilbake og skapte et par halvsjanser før Stian Kleppe kunne skli inn 1-1 ved bakre stolpe. At han kunne gjøre det kan han takke Kim Roger Strand og Tor Vidar Leikvin for. De sto nemlig for fint forarbeid.

Skeid hadde vært best i første halvdel av omgangen, men KIL kom mer og mer utover. Skeid hadde en skummel kontring som Eriksen og Molnberg ryddet opp i før Foday Scattred gikk i bakken etter å ha rullet ballen under keeper. Straffe mente de fleste, men dommer Henning Olsen unnlot å blåse.

Fem minutter før pause headet Ekerhaugen ballen i tverrliggeren, og like etter stemte det endelig for Scattred. Han løp alene fra midtbanen og satte ballen rolig forbi Skeids keeper, og KIL kunne ta pause med en 2-1 ledelse.

Og la det være sagt med en gang: De som ikke så annen omgang av kampen gikk virkelig glipp av noe. For å si som KILs daglige leder Jens Njøsen utbrøt like før slutt: - Dette var utrolig trivelig.

Det hadde han rett i, for KIL klinket til fra start i annen omgang med en innsats og glød man sjelden ser på en fotballbane. Gutta jaget på hverandre og kriget Skeid totalt ut av stilen. Bortelaget produserte null og niks, mens KIL krydret innsatsen med fine angrep.

På cornere og frispark vant gutta det meste av duellene, og etter nettopp en slik situasjon satte Gundersen inn 3-1. Litt senere ble han tomålsscorer da han rolig trillet ballen i mål etter å ha blitt spilt igjennom.

5-1 en kom etter mer kriging i feltet, og til slutt kunne midtstopper Herman Odden banke inn ballen. På overtid satte innbytter Jørn Karlsrud inn 6-1 mens bortelaget bedrev tiden med å stille opp en mur. Når vi i tillegg tar med at Ekerhaugen og Udnæseth var nære scoring og at Strand hadde en ball like utenfor og en i stolpen skjønner man at KIL gjorde en strålende omgang.

Alle gutta fortjener ros for godt spill og fantastisk kriging, og det er ikke ofte 2. laget får applaus når de går av banen, men det fikk de i dag. Det var vel fortjent.

Tor Vidar Leikvin og tomålsscorere Tore Andreas Gundersen spilte begge indreløpere i dag, og det gikk bra. Gundersen har tydeligvis funnet tilbake go’formen og var fornøyd med kampen:

- I annen omgang var vi veldig bra og da spiller vi like godt som mot Rælingen, men vi må huske at Skeid er et mye bedre lag. Alle gutser skikkelig, og da blir det bra. Pratinga gjør at vi girer hverandre opp, og vi vant nesten alle dueller utover i kampen. For min egen del var det spennende og utfordrende å spille indreløper. Man får ta det som det kommer, og i dag fikk jeg løpt mye, fått ut litt gruff av beina og vært i mange dueller, så det var morsomt. Nå er jeg jævlig sugen på å sitte på A-lagsbenken igjen, kunne Gundersen opplyse etter kampen.


Fakta
KIL 2 - SKEID 2 6-1(2-1)
Gjemselund bane 2
75 tilskuere
Gule kort til KIL: Molnberg
Mål:
0-1 Mounir El-Masrouri (20)
1-1 Kleppe (28)
2-1 Scattred (45)
3-1 Gundersen (59)
4-1 Gundersen (72)
5-1 Odden (87)
6-1 Karlsrud (90)

KILs lag (4-3-3):
Fredrik Eriksen (K)
Henrik Braaten
(Ristebråten fra 77)
Herman Odden
Bent Roar Ekerhaugen
David Molnberg
Tor Vidar Leikvin
Stian Repshus
Tore Andreas Gundersen
Stian Kleppe
(Karlsrud fra 79)
Foday Scattred
(Udnæseth fra 45)
Kim Roger Strand

Benken:
Stig Atle Lillesveen
Jermund Udnæseth
Torkel Ristebråten
Jørn Karlsrud
Jermund Udnæseth kom inn i pausen, og med sine Turbo-Fremming-takter bidro han til å sikre storseieren.

Herman Odden, Jørn Karlsrud og Tore Andreas Gundersen var blant dagens målscorere. Vi minner om at Karlsrud er eldre enn de to andre til sammen. Her ser vi han speider etter hovedstadspressen, mens unggutta konsentrerer seg om kil.no.


Publisert: 2004-06-28 19:11:04
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor