Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Hevnen
Vi har tatt en halvskakt blikk på søndagens tap mot Aalesund. Som vanlig med bilder og kommentarer.  


Foday Scattred var utrolig nære scoring mot AaFK.
Selv om bortelaget fikk hevn etter at KIL sendte dem ut av cupen tidligere i sommer satt vi igjen med en positiv følelse etter kampen. Det var nesten så vi måtte finne frem den gamle klassiske overskrifta: ”Fremgang tross tap”. For i annen omgang lignet KIL igjen det laget vi liker å se. Innsatsen, gløden og troen på at det kunne gå bra var tilbake. Dessverre ga det ikke tellende resultat denne gangen, men det ser altså ut som om laget er på rett spor igjen.

Litt synd var det imidlertid at vi dro på oss nye skader. Kula måtte ut med vondt i skinka etter at han falt på lista i overgangen til tartandekket, og Olausson ruslet av banen med problemer på baksiden av låret. Forhåpentligvis er begge tilbake om kort tid.

Når det gjelder Harald og Jaakko er det fortsatt usikkert om de blir klare til helgas kamp i Haugesund. Heldigvis er stallen god nok til å ta unna for skadene. Jensen gjorde en god kamp på det som har vært Jaakko sin plass, og Thanh Tran har nok overrasket mange med sitt stødige spill på midtbanen. Også Harald Stormoen var fornøyd med ”vikaren” etter Aalesundkampen:

- Han viser at han beholder roen også på dette nivået. Han spiller fornuftig og er tøff i duellspillet, slo kapteinen fast etter kampen.

Thanh selv var mest fornøyd med det som skjedde etter pause:

- I første omgang er vi dårlige, men annen omgang er jeg fornøyd med. Da er vi gode, sa unggutten i garderoben.

I garderoben etter kampen var det deppestemning, og flere av gutta ga uttrykk for at dette var utrolig surt. En av de mest skuffede var Are Brodtkorb, som bare var millimetre unna scoring da han klinket ballen i stolpen etter en times spill. Til tross for stemningen etter kampen kan vi være rimelig sikre på at trenerteamet tar tak i det som var positivt i kampen. Flere av gutta evnet også å glede seg over den spillemessige fremgangen søndag kveld, så vi kan glede oss til kampen mot Haugesund søndag.

Sjanser KIL - Aalesund
1. omg: 2-4
2. omg: 5-3

Cornere KIL - Aalesund
1. omg: 1-4
2. omg: 4-1

Pluss: Gutta kom tilbake og viste seg fra en veldig positiv side etter pause.

Minus: At vi ikke får uttelling på de store sjansene i andre omgang

Overraskelsen: At Fremming i det hele tatt kom på banen.

PS 1: Selv om Landro fikk gult kort på søndag må vi slå fast at KIL har dratt på seg bemerkelsesverdig få kort i år. Espen, Jaakko, Kim Roger og Harald har fått ett gult mens Vegar nå har to. I tillegg fikk Jaakko rødt da Tromsdalen ble knust 4-0 16. mai.

PS 2: Forsvarsspilleren Fredrick Klok, som kom inn for Aalesund mot slutten i går, var før sesongen aktuell for KIL.

PS 3: Fotograf Pål Sønsteli kunne dagen etter kampen vise oss et bilde av en soleklar hands inne i Aalesunds felt. Straffen var altså ikke noe synsbedrag.

PS 4: Keeper André Ulla har vært KILs kaptein når Stormoen ikke har spilt. På 2. laget har Fredrik Eriksen i det siste hatt den æren. Det er tydeligvis trendy å ha keepere som kaptein.

PS 5: I 1994 endte fjortende serierunde utrolig nok med tap for Vålerenga. Oslolaget vant 3-1 på Gjemselund i en kamp der bare Trym Bergman fant nettmaskene for KIL. Trist.

PS 6: I fjortende serierunde i 1984 sørget mål fra storscorerne Erik Nystuen og Olav Nysæter for at KIL slo Bryne 2-1 på Gjemselund.

Sitatet: ”Nå tror jeg vegvesenet har kommet for å rive stadion” En kommentar på tribunen til det imponerende antallet bortesupportere.
Kula måtte ut etter å ha blitt taklet ut av banen.

Det tyske paret, Ines og Sven fra Hamburg, så søndag sin første KIL-kamp på Gjemselund. Det ble tap, men heldigvis fikk de med seg seieren på Hønefoss 16. juni.


Publisert: 2004-06-29 10:26:59
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor