Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Kjempet Fredrikstad i senk
Juniorlaget vant fullt fortjent 5-2 over Fredrikstad i en knallhard kamp hvor to av NTG/KIL sine spillere endte på sykehuset.  

Kampen startet på verste mulige måte. Allerede i det 2. minuttet tok gjestene fra Østfold ledelsen etter et godt angrep som ble avsluttet heading i mål.

Etter målet startet gutta våre kampen på ordentlig. Jermund Udnæseth sto i spissen for ei kriging uten sidestykke på midtbanen. Det var helt klart at Kongsvingergutten hadde bestemt seg for at det skulle gjøre vondt å være Fredrikstadspiller på sentral midtbane. Uten noen gang å være rå eller ufin gikk førsteårsjunioren inn i alle taklinger med dødsforakt, og vant de aller fleste.

Første sykebesøk kom tidlig i første omgang. Det var vanskelig å se hva som skjedde, men muligens ble Ragnar Koffelds nese truffet av en albue. Uansett endte det med tur til sykehuset hvor det ble konstatert brudd i nesebeinet. Det er usikkert om Koffeld blir klar til spill i JET neste uke.

Inn kom debutanten Robert Leistad, og han kom meget godt fra sin første kamp i rødt. Utlikningen sto kampens ener Jermund Udnæseth for. En corner fra Kjetil Gerhardsen endte på det røde hodet hans, og han satte ballen kontant i mål. Målet minnet forøvrig veldig om scoringen til Ronaldo i gårsdagens EM-semifinale.

Ikke lenge etter ble det klart for ny dødball fra Gerhardsen. Denne gangen et frispark fra spiss vinkel. Udnæseth startet inn i feltet og forlenget frisparket inn i nettet. 2-1.

Fredrikstad utliknet rett etter. Stig Atle Lillesveen bokset et innlegg, men dessverre endte den på hodet til en hvitkledd spiller som satte ballen direkte i mål.

Så kom skade nummer to. Herman Odden fikk en skikkelig smell i en hodeduell, og endte med ei stygg flenge i hodet. Han barberte deler av hodet sitt, sydde seks sting, og ble ikledd en tøff bandasje. Odden var etter kampen helt sikker på at han skulle bli klar til JET, som begynner tirsdag til uka.

NTG/KIL skulle på tross av skadene ta ledelsen før pause. Udnæseth var nok en gang på plass med hodet sitt - Denne gangen på et innlegg fra Leikvin.

Første omgang hadde et meget godt tempo og en enorm intensitet. Det var ikke til å unngå at andre omgang ble noe roligere. I begynnelsen var Fredrikstad farlig frempå, blant annet hadde Kjetil Gerhardsen en utrolig redning på streken.

Robert Leistad og Tore Andreas Gundersen satte de to siste spikrene i kista med sine to mål. Innimellom dette fikk Fredrikstad en spiller utvist, samt treneren sin bortvist fra benken. Det var tydelig frustrasjon å spore hos de seiersvante østfoldingene.

Dette var nok en god kamp på hjemmebane av juniorgutta. Dersom de klarer å opprettholde et slikt nivå på Hamar til uka skal alle JET-motstanderne få slite.

NTG/KIL - Fredrikstad 5-2 (3-2)
Gjemselund bane 2, 75 tilskuere

0-1
1-1 Jermund Udnæseth
2-1 Jermund Udnæseth
2-2
3-2 Jermund Udnæseth
4-2 Robert Leistad
5-2 Tore Andreas Gundersen

NTG/KIL (4-3-3)

Stig Atle Lillesveen
Mats Bjerke
(Torkel Ristebråten i 5 min.)
Herman Odden
(Henrik Braaten i 60 min.)
Terje Ruud
Kjetil Gerhardsen
Eskil Koffeld
(Petter Linstad i 15 min.)
Stian Repshus
Jermund Udnæseth
Tore Andreas Gundersen
Ragnar Koffeld
(Robert Leistad i 77 min.)
Tor Vidar Leikvin
(Henning Løvbrekke i 9 min.)

*** Jermund Udnæseth
** Stian Repshus
* Tore Andreas Gundersen


Publisert: 2004-07-01 23:27:08
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor