Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Laguttaket utsatt
Vanligvis tar KIL-trenerne ut laget på fredagstreninga, men denne gangen har de bestemt seg for å vente.  


Are Brodtkorb jublet uhemmet sist gang han var i Haugesund. Kan vi drømme om liknende jubelscener på søndag?
Siden Vegard Skogheim har vært opptatt med trenerkurs denne uka, er det Rune Sønsterudbråten og Jørn Karlsrud som har styrt treningene siden mandag. Skadesituasjonen har blitt bedre og bedre dag for dag.

Lars Erik Fremming fikk en knapp omgang mot Aalesund sist, og er i høyeste grad aktuell for kampen i helga. Trenerne er imidlertid usikre på om han holder en hel kamp.

Jaakko Nyberg har trent for fullt hele uka og er definitivt kampklar.

Harald Stormoen følte seg mye bedre i dag enn tidligere i uka. Kapteinen har slitt med en betennelse i en muskel, men er altså på bedringens vei.

Espen Nystuen sliter fortsatt med sin arm, men smertene er nå borte og derfor håper han å kunne trene for fullt neste uke. Espen blir ikke med til Haugesund.

Motstander Haugesund har tapt de fire siste seriekampene, senest ble de sendt hjem med 5-0 i sekken fra Hønefoss.

- Haugesund er et litt uberegnelig lag. De siste kampene har de stadig byttet om på formasjonen sin, og dermed er det vanskelig for oss å vite hvordan de kommer til å spille, sier Rune Sønsterudbråten, vel vitende om at Haugesundtrener Harald Aabrekk er en gammel ringrev.

Verdt å merke seg er at KIL på aldri har vunnet borte mot Haugesund. Allikevel er det nok en del KIL-supportere som husker at det ble feiret vilt der etter uavgjort 1-1 i siste seriekamp i 1998. Dette resultatet gjorde at Haugesund rykket ned i 1. divisjon, mens KIL endte på kvalikkplass.

kil.no har en utsendt reporter i Haugesund, og vil formidle startoppstillingen så fort denne er offentliggjort. For deg som ikke tar turen over fjellet, minner vi om muligheten til å følge kampen via KIL og Eidsiva sin SMS-tjeneste. Send KIL VARSLE til 1960, og du vil få tekstmelding ved alle mål og ved kampslutt.

Jaakko Nyberg er fit for fight mot Haugesund.

Paul Olausson har som mål å gjøre livet surt for Haugesunds forsvar.


Publisert: 2004-07-02 22:53:52
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor