Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
God kamp – 3 poeng
NTG/KIL spilte godt mot Bodø/Glimt, og vant den første kampen i JET-turneringen.  


Målscorerne etter kampen.
Starten på kampen var ikke på noen måte god. Etter halvannet minutt slo Bodø/Glimt en lang ball mot vårt forsvar. Det så ut som om både Lillesveen, Ruud og Odden hadde full kontroll, men siden ingen tok ballen, var det bare for en gulkledd mann å plukke opp ballen. Han rundet enkelt keeper, og dermed hadde vi fått en baklengs før sekundviseren hadde gått to runder.

Åpningen var vanskelig, og kunne tatt knekke på flere, men KIL forsøkte virkelig å spille ut sine motstandere. På midten hadde Stian Repshus en meget god dag, og han serverte mange gode baller.

- Jeg gjør en grei innsats. Til å begynne med følte jeg at jeg hadde full kontroll. Jeg var egentlig overrasket over at de ikke var enda bedre enn de var, sier Repshus.

- Taktikken vår med høyt press fungerer bra. Vi gjør dem dårlige, og er det klart beste laget. Dette gir oss også selvtillitt. Vi tør å rulle ball, som vi vet vi kan.

Etter ni minutter spilte Eskil Koffeld gjennom en stikker til venstre kantspiller Robert Leistad. Han kom alene med keeper og gjorde ingen feil. Ballen ble satt inn via stanga i keepers korteste hjørne.

- Jeg fikk ballen mellom back og stopper, og blir alene med keeper. Jeg så på keeper og satte ballen i nærmeste. Jeg rakk ikke å bli nervøs før ballen var i mål, sa nesbuen Leistad.

Etter dette var KIL klart best gutta skapte flere gode sjanser, den som var nærmest scoring var kanskje det skuddet som Tore Andreas Gundersen satte i stanga. Flisagutten var god i dag. Med sine gode løp skapte han sjanser både for seg selv og andre.

Også Eskil Koffeld hadde en god sjanse da han fikk en stikker. Imidlertid kom keeper veldig godt ut og tok ballen når Koffeld forsøkte å runde ham.

Andre omgang ble meget god både defensivt og offensivt. I forsvaret hadde det vært litt rusk før pause, men nå var alle meget gode. Også forover på banen spilte vi godt. Robert Leistad hadde en ny sjanse, og Stian Repshus hadde et par gode skuddmuligheter. KIL skapte absolutt best, men ballen ville ikke inn.

Avgjørelsen kom etter 78 minutter. KIL fikk en corner fra høyre som Robert Leistad tok. Foran mål sto dagens Eidskoging – Stian Repshus.

- Robert slo en corner fra høyre. Jeg skal egentlig sperre for keeper, men så at ballen kom ganske lavt. Jeg kastet hodet bakover og satte inn ballen nærmest med bakhodet. Egentlig var det litt flaks, men jeg gjorde alt jeg kunne for å komme først på den, sa han etter kampen.

Etter dette kontrollerte KIL inn. Etter kampen var det meget god stemning.

- Jeg mener vi vant fullt fortjent selv om det satt langt inne. Vi burde ha pungtert kampen på et langt tidligere tidspunkt. 2-1 er et flatterende resultat for Bodø/Glimt, sa en fornøyd trener Hammarström etter kampen.

I morgen venter Fredrikstad. På torsdag var de på besøk på Gjemselund, da vant KIL 5-2. De har imidlertid et meget godt lag, og leder interkretsserien. De tapte dessuten i dag mot Vard Haugesund, og må vinne for å ha noen sjanse til å gå videre i turneringen. Kampen begynner kl. 15.00 og går på Furnesbana.

NTG/KIL – Bodø/Glimt 2-1 (1-1)

Ingen gule kort for NTG/KIL

0-1 (2)
1-1 Robert Leistad (9)
2-1 Stian Repshus (78)

NTG/KIL (4-3-3)

Stig Atle Lillesveen
Mats Bjerke
Herman Odden
Terje Ruud
Kjetil Gerhardsen
Jermund Udnæseth
(Petter Linstad i 7 min.)
Stian Repshus
Eskil Koffeld
Tor Vidar Leikvin
Tore Andreas Gundersen
Robert Leistad
(Henning Løvbrekke i 2 min.)

*** Kjetil Gerhardsen
** Stian Repshus
* Robert Leistad
Tore Andreas Gundersen gjorde en god kamp.

Herman Odden sydde sju sting i forrige uke. De holdt kampen gjennom!


Publisert: 2004-07-06 18:05:17
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor