Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ekte Derby
Nei, vi skal ikke spille mot Sander, Galterud eller Rasta. Nå er det det engelske Derby County som står på motsatt banehalvdel  


Tore ANdreas Gundersen og Tor Vidar Leikvin kan få mye spilletid mot Derby County.
Onsdag 14. juli spiller KIL treningskamp mot det engelske 1. divisjonslaget Derby. Kick off er satt til 19.00 og det forventes at en del folk finner veien til Gjemselund denne kvelden. Fra Derby sin engelske supporterklubb meldes det om ca 30 engelske supportere. Råtipset fra England er at det kommer 75-100 norske Derbysupportere, så om ikke noe annet kan det bli bra liv på tribunene.

Vegard Skogheim vet ikke helt hvordan kampen vil bli brukt en uke før, men det som er sikkert er at trenerne ønsker matching av stallen.

- Vi må se an skadene før vi vet hvem som skal spille. Det som er ganske sikkert er at de som ikke har så mye spilletid vil bli matchet, forteller Skogheim.

Vi tror spillere som Fremming, Gundersen og Leikvin får mye spilletid i den kampen, og at få spillere vil være på banen i nitti minutter.

Vard-spiller Petter Severeide skulle nok ønske han fortsatt var KIL spiller denne sommeren. For Kongsvingergutten er hardbarka Derby-fan og skulle nok likt å spille mot sine helter. Etter det vi vet får ikke Petter sett kampen, og det er sikkert ekstra bittert.

Vil de vite mer om ståa i den engelske klubben kan du ta en titt på klubbens offisielle hjemmesider: www.dcfc.co.uk

PS: Ikke glem å stemme på den du synes har vært vårsesongens beste spiller for KIL. Ta en titt i venstre marg på førstesiden for å stemme eller se forløpige resultater.


Publisert: 2004-07-07 15:33:30
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor