Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Hurra!
NTG/KIL storspilte nok en gang, og er klare for kvartfinalen i JET.  


Terje Ruud styrte skuta sikkert mot seier
Vard Haugesund ble fullstendig rundspilt, og måtte reise hjem i bussen med 5-1 baklengs. På ei kjempeflott og stor bane i Nordbygda tok gutta med en gang kommandoen. Allerede i det andre minutt kjempet Tor Vidar Leikvin seg forbi et par Vardspillere og kom alene med keeper. Han gjorde ingen feil og satte ballen i det bortre hjørnet.

Vard kom seg litt fremover de første ti minuttene, og på sin første visitt hos KIL-forsvaret fikk de straffe. De utliknet sikkert. To minutter senere får Vard sin andre - og utrolig nok siste - sjanse i hele kampen. Stig avverget sikkert forsøket.

Etter dette dominerte vi hele kampen totalt. Vi løp dem i senk på midtbanen, sto glimrende i ryggen på angriperne deres og jobbet knallhardt i et høyt press vi sjelden har sett maken til på juniornivå.

Det drøyde imidlertid til det 25. minutt før uttellingen kom i form av scoring. Da kom Jermund Udnæseth på raid. Han nærmest tråklet seg gjennom rogalendingenes straffefelt. Til slutt hadde de ikke noe annet valg enn å felle rødtoppen. Dommeren pekte for andre gang i kampen på straffemerket. Denne gangen var det helt udiskutabelt.

Tore Andreas Gundersen sprakk nullen sin i målprotokollen da han satte straffen

- Jeg var litt nervøs. Jeg hadde ikke scoret før i turneringen, så det var gærgætt å se den går inn. Det gjør noe med hodet å få inn et mål, sa Flisagutten etter kampen.

Vel fem minutter før pause var Gundersen på farten igjen:

- Det andre målet var greit. Thanh førte oppover, han sentret til meg, og jeg kom til skudd fra ca. 20 meter. Ballen satt godt nede ved stolperota.

Dermed sto det 3-1 til pause og vi trenerne følte at de hadde brukbar kontroll på situasjonen-

- Spis banan! Sa Johan Hammarström til spillerne i pausen. Han la senere til at det var viktig å punktere kampen med et fjerde mål etter pause.

Gutta fulgte trenerens råd. Det hadde ikke gått mer enn 6 minutter av andre omgang før Tore Andreas Gundersen fullførte sitt hattrick. Mats Bjerke slo en ball i bakrommet som Gundersen fulgte. Han løp fra sin oppasser og kom alene med keeper. Igjen endte ballen i det bortre hjørnet.

Det viktigste i resten av kampen ble å spare krefter. Det ble gjort flere bytter, uten at dette hadde noe å si. Vi kontrollerte fortsatt kampen fullstendig, og vi fortsatte stormløpet mot Vard sitt mål. Torkel Ristebråten gjorde 5-1 på en merkelig situasjon der han på åpent mål valgte å sette ballen rett i krysset.

Gutta gjør nok en gang en formidabel innsats. De imponerer trenere, ledere, tilskuere og forhåpentligvis seg selv også gang på gang. Nå venter kvartfinale i morgen. I skrivende stund er det usikkert hvem motstanderen blir, men det heller mot at det kan bli motstand fra Rogaland igjen, nemlig Viking.

Vi gleder oss, og håper det møter opp mange supportere på Hamar Stadion i morgen klokken 16.00.

Vard Haugesund - NTG/KIL 1-5 (1-3)
Nordbygdabanen, 50 tilskuere

Gult kort: Thanh Tran, Kjetil Gerhardsen

NTG/KIL (4-3-3)

Stig Atle Lillesveen
Mats Bjerke
Terje Ruud
Herman Odden
Kjetil Gerhardsen
(Henrik Braaten i 22 min.)
Jermund Udnæseth
(Eskil Koffeld i 35 min.)
Stian Repshus
(Petter Linstad i 35 min.)
Thanh Tran
Tor Vidar Leikvin
Tore Andreas Gundersen
(Henning Løvbrekke i 15 min.)
Torkel Ristebråten

0-1 Tor Vidar Leikvin (2)
1-1 (str. 5)
1-2 Tore Andreas Gundersen (str. 25)
1-3 Tore Andreas Gundersen (39)
1-4 Tore Andreas Gundersen (51)
1-5 Torkel Ristebråten (67)

*** Tore Andreas Gundersen
** Jermund Udnæseth
* Thanh Tran

Hele troppen samlet seg til et jubelbilde etter kampen

Tore Andreas Gundersen fikk endelig åpnet ketchupflaska - han scoret tre mål i dag.


Publisert: 2004-07-08 19:15:19
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor