Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ny giv
Nå som serien er halvspilt begynner vi på toppen av lista over motstandere igjen  


Paul Olausson jublet villt etter å ha punktert årets første seriekamp. KILs andre scoring kom ikke før i det 81. minutt. Slik jubling gir forøvrig gult kort med de nye reglene som har kommet, så gutta må beholde klærne på denne gangen.
Søndag står Skeid på motsatt banehalvdel, og det er et KIL lag som har kommet til hektene etter en periode med skader og skuffende prestasjoner som gjester Voldsløkka. Som de fleste husker vant KIL 2-0 over Skeid på Gjemselund. Scoringene var to perler, en fra Holtet og en fra Olausson.

Søndag spiller trolig Daniel Braaten sin site kamp for Oslolaget, men Vegard Skogheim bryr seg fint lite om det, og fokuserer som vanlig på eget lag:

- Jeg forventer at vi viser den samme fremgangen som vi har sett i de siste kampene. Det blir endringer på laget i forhold til kampen mot Haugesund, men vi skal se an treningen fredag og tenke litt før vi bestemmer oss helt, forteller Skogheim til kil.no.

Mot Haugesund holdt gutta endelig nullen igjen, og Skogehim håper det blir like strukturet på søndag:

- Vi skal være like samlet og disiplinert som mot Haugesund. Samtidig forventer jeg mer trøkk fremover og større offervilje inne i boksen, sier alltid offensive Vegard Skogheim.


Publisert: 2004-07-09 16:34:32
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor