Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Surt tap i hovedstaden
KIL var spillemessig på høyde med Skeid, men Oslolaget hadde de rette egenskapene foran målene...  


Jubel blant KIL-gutta etter at Fremming utlignet tidlig i annen omgang.
..og de hadde Daniel Braaten.

Det ble en jevn første omgang i Oslo, men det var KIL som var farligst frempå de første minuttene. Etter fire minutter fikk Foday Scattred en mulighet etter et langt innkast, men han fikk ikke stokket beina. Like etter ble Ryen presset til å heade utenfor, og så var det Fremming som ikke fikk stokket bena da han sto alene på fem meter.

Etter ti minutter kom Skeid på sitt første skikkelige angrep, men denne gangen var det hjemmelaget som ble presset til å heade utenfor. Men Skeid skulle allikevel ta ledelsen i kampen. Etter ti minutter løp Daniel Braaten fra KILs forsvar og rullet ballen forbi Ulla, og inn i nettet.

KIL prøvde å kjempe seg inn i kampen igjen, og var nære utligning da en Skeid spiller virkelig utfordret egen keeper etter at Holtet la inn. Etter at KIL hadde hatt et lite spillemessig overtak en periode var det hjemmelaget som tok tak i det mot halvtimen.

Før pausen kom hadde de et frispark mot mål som gikk forbi alle, og en overrasket Ulla måtte gi retur. Heldigvis var Byfuglien der og klarerte. Skeid hadde også et par farlige skudd fra god posisjon. Det ene gikk centimetere utenfor, men det andre gikk rett på Ulla. Rett før pause hadde Olausson en god mulighet fra litt skrått hold, men det eneste han fikk ut av det var en skikkelig publikumsredning. Dermed ruslet lagene til pause, og Skeid kunne glede seg over en 1-0 ledelse.

Annen omgang åpnet med et langskudd fra Skeid. Alle så tidlig at ballen ikke ville gå i mål, men det er uansett morsomt å se en ball gå i krysset og ut. Så kom endelig KIL-målet vi ventet på. Fremming fikk ballen av Stormoen på seksten meter og klinket til. Ballen suste inn og det sto 1-1.

Like etter kom dessverre den tidligere Skeidkeeperen André Ulla i fokus. Da han skulle plukke opp en ball som var skjermet av Ryen fikk han ikke kontroll og Daniel Braaten stjal kula. Ryen blokkerte måltyvens skudd, men så dukket Vadseth opp og trillet ballen i det åpne målet.

- Vi fikk en drømmestart på annen omgang, men så gjør jeg en feil vi blir straffet for. Det var skikkelig surt for etter Fremmings utligningsmål trykket vi på for ledermålet. Jeg var litt usikker på hvor Braaten var og prøvde og orientere meg, og jeg fikk bare en hånd på ballen. Jeg glapp den og det ble retur, og det var jo et fryktelig dårlig tidspunkt å gjøre en slik feil på. Skikkelig surt i og med at dette var en kamp vi absolutt burde hatt poeng i, sa Ulla etter kampen.

Uansett så skapte KIL en del bra muligheter etter 1-2 målet. Patrick Holtet tvang keeper til å gjøre en fin redning med et godt skudd, og etter et langt innkast spratt ballen like utenfor stolperota.

Den største sjansen fikk innbytter Kim Roger Strand da han fikk ballen på sju meter. Solungen brente til, men ballen føk over mål.

Skeid hadde også muligheter, men et par gode redninger av Ulla hindret Oslogutta i å ta en større ledelse. Mot slutten flyttet KIL frem folk og pumpet baller opp. Det ga ikke resultater, men rom for en fatal Skeid kontring. De spilte seg fint fremover på banen og til slutt satte Daniel Braaten inn sitt andre mål for dagen. På overtid ble Ulla sysselsatt da Skeid prøvde å øke ytterligere, men det endte med 3-1 seier til hjemmelaget.

Dermed tapte KIL en jevn kamp, og måtte nok en gang innse at poengene glapp innenfor begge sekstenmeterne, spesielt i motstanderens. Rune Sønsterudbråten var skuffet men oppegående nok til å uttale seg etter kampen:

- Vi har i hvert fall sjanser nok til å score mer enn ett mål. Vi er for dårlige foran motstanderens mål, og har problemer med å score mål. Vi har trent aggressivitet og avslutninger hele uka, men det ga ikke utslag i dag, slo Rune fast.

For fakta, se "kamper"

Patrick Holtet var nære scoring med et langskudd mot gamle lagkamerater.

Det var mange slike situasjoner i løpet av kampen, men dessverre vant Skeid flest dueller.


Publisert: 2004-07-11 22:33:55
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor