Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ryen som spiss
KIL skal prøve Kai Olav Ryen som spiss i onsdagens treningskamp mot Derby  


Kai Olav Ryen må forlate stopperkollega Jaakko Nyberg for å gjøre tjeneste som spiss.
Etter en periode med måltørke velger altså trenerne å gå til det skritt å flytte en midtstopper frem som spiss. Ryen-air har i år blitt flyttet frem mot slutten da laget har ligget under, og har i tillegg mange sesonger bak seg som spiss tidligere i karrieren, så at valget falt på eidskogingen er ikke sjokkerende.

- Kai Olav har jo spilt spiss før også, så valget er jo ikke så rart. Vi har vært litt for forutsigbare og slitt med gjennombruddskraften i det siste, så det blir spennende å se om han kan gjøre noe med det. Han har i hvert fall gode egenskaper på det området. Vi forventer ingen kanonmatch av gutten, men er det positive tegn er det ikke umulig at han starter på topp mot Strømsgodset til helga, forteller Vegard Skogheim, som gleder seg over at det er en treningskamp med muligheter for å teste litt nytt akkurat nå.

Det betyr at Ryen, med sine muskler og sin luftstyrke, får prøve seg som spiss igjen. Kan han løse KILs scoringsproblemer? Møt opp onsdag klokken 19.00 og døm selv.

Når Ryen spiller fremme blir det John Reidar Jensen som tar plass ved siden av Jaakko Nyberg i midtforsvaret. Høyreback blir Vegar Landro.

I tillegg får Fredrik Eriksen tillit i mål. Ellers blir laget rimelig uforandret fra sist kamp. KIL starter med følgende elleve:

Fredrik Eriksen
Vegar Landro
Jaakko Nyberg
John Reidar Jensen
Kjetil Byfuglien
Espen Nystuen
Harald Stormoen (K)
Lars Erik Fremming
Paul Olausson
Kai Olav Ryen
Patrick Holtet

Dette blir viktig kamptrening for de som har vært ute med skade (Nystuen og Fremming), samtidig som alle får matchet seg mot det vi forventer er god motstand. Det legges opp til en del bytter (selv om UEFA har innført en ny regel om maks seks bytter i treningskamper er det mulig lagene blir enige om å bytte flere).

Bent Roar Ekerhaugen er uaktuell ettersom han har dratt på seg helvetesild. Også skaderadarparet Kleppe og Wibe-Lund er tvilsomme. Fredrik Eriksen står, hvis han ikke blir skadet, hele kampen.

Følgende gutter sitter da på benken:
André Ulla
Einar Kalsæg
Foday Scattred
Are Brodtkorb
Ole Marius Hansen
Kim Roger Strand
David Molnberg
Thanh Tran
Tor Vidar Leikvin
Tore Andreas Gundersen

Den observante leser vil se at det er mye offensiv kraft på denne benken, mens det er litt lite forsvarsspillere. Det blir med andre ord en utfordring å gjøre bytter i denne kampen.

Lurer du på hva engelskmennene tenker om kampen kan du klikke deg inn på: www.therams.co.uk

Fredrik Eriksen er KIL sin keeper mot Derby.

Kan Torbo-Fremming score igjen?


Publisert: 2004-07-13 21:04:32
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor