Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ingen agurker
Alle KIL-gutta har nå tatt fri, men for kil.no er det ingen fellesferie.  

Etter seieren mot Strømsgodset på søndag tok gutta seg en fortjent ferie, og etter hva ryktene forteller tilbringer de feriedagene sine både i inn- og utland. De mest observante så kanskje ei KIL-trøye merket "RYEN" sammen med Hushovd og de andre gutta som sykler Tour de France i dag. kil.no kan røpe at det faktisk var vår nyskolerte spiss som gjemte seg inne i trøya. Etter det redaksjonen erfarer, ferierer han i de franske Alper sammen med Patrick Holtet.

Vær allikevel ikke redd for at de skal ødelegge formen, for alle som en fikk et egentreningsprogram godkjent av Vegard Skogheim før fotballpausen.

- Alle skal gjennom minst fem økter i løpet av de ti dagene vi ikke møtes, skriver han på "Trenerens hjørne".

Med vår kjennskap til gutta, stoler vi fullt og fast på at dette oppfylles, og at de stiller i form og med overskudd på treningsleir i Larvik. I år som i fjor tar gutta seg fire-fem dager i Vestfoldbyen for å finpusse formen fram mot høstsesongen.

Treningsleiren innledes med trening torsdag om ei uke. Alle øktene foregår på banen til IL Sporty, som ligger rett utenfor Larvik sentrum i retning Oslo. På fredag planlegges det to økter, mens lørdagen brukes til kamp mot topplaget i 2. divisjon, FK Tønsberg. Denne kampen går på Grevskogen gressbane i Tønsberg klokken 15.00. Treningsleiren avsluttes med treningsøkt mandag morgen.

Det er også klart at KIL skal spille en treningskamp til før seriestart. IFK Ås, som holder til rett over grensen i Eda fyller 60 år, og KIL er invitert til feiringen. KIL skal spille mot et lag satt sammen av lokale spillere fra området. Slike kamper kan være nyttige på flere måter. De av kil.no sine lesere som husker riktig godt vet at Paul Olausson ble ”oppdaget” i en liknende kamp på Elvevollen Stadion på Tobøl sommeren 2001. Kanskje et nytt talent kan bli oppdaget denne gangen også?

Serieoppsettene er i år slik at 3. divisjon avslutter sin sommerferie uka før 1. divisjon. Den første kampen etter ferien for andrelaget er lokaloppgjøret mot Galterud mandag 2. august. Det er selvfølgelig ennå uklart hvilket lag KIL vil stille med her, men muligens vil mange av spillerne som imponerte i JET-turneringen på Hamar få sjansen.

Paul ble oppdaget på Tobøl i 2001. Finner vi noen nye stjerner i år?

I Alpene i dag?


Publisert: 2004-07-21 22:53:26
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor