Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Harald vant avstemningen
Etter en tett kamp med Jaakko Nyberg, ble til slutt midtbanesentralen kåret til vårsesongens beste spiller.  


Så glad ble Harald da han fikk vite om avstemningsresultatet.
Bortimot 1000 stemmer ble avlagt innen fristen i dag, og 179 av dem, eller 18,7 % gikk til vinneren. Det er helt klart at alvdølen har hatt en god sesong, hvor han virkelig har vist at han er en meget god førstedivisjonsspiller.

Harald har hittil i år kun gått glipp av to kamper. På forsommeren slet han litt med en betennelse bak i leggen, og var nødt til å kaste inn håndkleet til kampene mot Aalesund og Haugesund. Ellers må han sies å ha vært sikkerheten selv, og i år har han kanskje også enda klarere enn før stått fram som en ledertype – som jo en kaptein skal være.

- Det er en god start på høstsesongen å få denne nyheten. Jeg synes starten på sesongen var veldig god for min egen del, men jeg falt nok litt i form sammen med resten av laget i juni, sier Storomoen som ikke vil skylde på skaden sin for dette faktumet.

- Nei, jeg merket ikke noe til den før i kampen mot Moss. Muligens gikk nok smertene litt ut over treningene. Jeg fikk ikke trent så godt som jeg gjerne ville, fortsetter han.

Ellers synes vi det er interessant å sammenlikne årets sesong med 2001-sesongen, sist vi var i 1. divisjon. Harald ser klare forskjeller:

- Den gangen var vi helt klart inne i ei lei blindgate. Vi skjønte det nok ikke da, men i ettertid er det helt klart at det var slik. Vi var blottet for selvtillit etter å ha tapt flere kamper. Nå er selvtilliten vår en helt annen. Selv om vi gikk en del kamper uten seier i vår, var vi trygge på at vi ville reise oss, vi må jo være et godt lag som gikk over 30 kamper uten tap!

- Han må ha stemt på seg selv mange ganger, kommenterer en spøkefull Vegard Skogheim Stormoens seier med, før han legger at han nok syntes utnevnelsen var rettferdig.

kil.no kan ikke gjøre annet enn å føye seg inn blant gratulantene, og vi håper at høsten skal bli minst like bra som våren har vært.

Nummer to ble Finlands store sønn, Jaakko Nyberg med 16,9 %. Stormoen og Nyberg var i en klasse for seg. Nærmest de to kom John Reidar Jensen, som endte opp på 10,4 %.


Publisert: 2004-07-30 18:33:47
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor