Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Seier mot Galterud
Galterud kjempet godt i 70 minutter, men KIL hadde kontroll på kampen.  

Gjestene fra Odalen kjempet godt på Gjemselund i går. I første omgang hadde de ballen omtrent like mye som KIL, men selv om spissene Lystadmoen og Eikebråten på topp var friske, skapte de få farligheter før pause.

En del av våre gutter var nok litt kjørt i beina etter ei langhelg med trening i Larvik. Spillet var for så vidt småpent, men det manglet den lille gløden. I Thanh Trans fravær debuterte Kula på sentral midtbane. Han så ut som om han likte seg der. I tillegg var Are Brodtkorb en drivende kraft i sin venstre indreløperrolle. Han lå ofte veldig bredt, og hadde flere flotte kombinasjoner med David Molnberg utover i kampen.

Selv om Galterud hang bra med, var det KIL som scoret alle målene. Det første kom etter et flott angrep. Stian Kleppe utfordret Galteruds back. Han nærmest parkerte ham, og la inn på bakre stolpe. Her var Are Brodtkorb og satte ballen sikkert i nettet.

Om det første målet var flott, var ikke 2-0 stort dårligere. Høyreback Henrik Braaten la en lang og presis ball mot Kim Roger Strand. Litt innenfor 16-metersstreken brukte han pannebrasken til å heade ballen i flott bue over Galetruds keeper Dag Arne Tråstadkjølen.

Rett etter pause hadde Galterud store sjanser til å redusere ledelsen, men god inngripen fra Eriksen, og panisk blokkering i forsvaret gjorde at KIL red stormen av.

Etter 70 minutter ble kampen definitivt avgjort. Innbytter Ragnar Koffeld fikk dyttet ballen i mål etter et innlegg.

Sluttresultatet ble 5-0 etter at Tore Andreas Gundersen hadde vært frampå med den lengste tåa si, og Einar Kalsæg hadde løpt alene gjennom med keeper på høyresida.

KIL hadde også flere andre store sjanser i andre omgang. Ragnar Koffeld og Tore Andreas Gundersen hadde hver sin lobb alene med keeper, men fikk ikke ballen i mål. Alt i alt var det en fortjent seier, men det hadde ikke vært noe å si på om Galterud hadde fått et mål. Deres største sjanse kom for øvrig helt mot slutten av kampen, men Fredrik Eriksen gjorde en flott redning en mot en.

Vi minner om kveldens treningskamp mot Team Väst i Ås. Ås ligger en ti minutters kjøring fra Charlottenberg. Kampen begynner kl. 19.00. Mer info om kommer på kil.no senere i dag.

KIL 2 – Galterud 5-0
Gjemselund stadion, 100 tilskuere

Gult kort for KIL:
Bent Roar Ekerhaugen

1-0 Are Brodtkorb (11)
2-0 Kim Roger Strand (30)
3-0 Ragnar Gundersen Koffeld (70)
4-0 Tore Andreas Gundersen (78)
5-0 Einar Kalsæg (85)

KIL (4-3-3)

Fredrik Eriksen
Henrik Braaten
Herman Odden
Bent Roar Ekerhaugen
David Molnberg
Einar Kalsæg
Ole Marius Hansen
Are Brodtkorb
Stian Kleppe
(Tore Andreas Gundersen i 45 min)
Foday Scattred
(Ragnar Gundersen Koffeld i 30 min)
Kim Roger Strand

P.S.! I anledning motstanden fra Odalen minner vi om vår spesielle tjeneste der vi ved hjelp av odalizer.com kan tilby kil.no på odalsdialekt. Gå inn via ”Multimedia” nederst til venstre på sida.
Einar Kalsæg var skuffet i pausen, men spilte seg opp i andre omgang.

Ragnar Koffeld og Tore Andreas Gundersen var godt fornøyde i hverandres selskap etter kampen, selv etter å ha holdt ut sammen hele helga som romkamerater i Larvik.


Publisert: 2004-08-03 09:33:23
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor