Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Nytt hjemmetap
KIL klarer ikke å få ballen i mål og det ble et nytt hjemmetap.  

I starten av kampen bølget spillet frem og tilbake uten at det ble skapt store sjanser. Etterhvert tok KIL styringa uten at de dominerte stort.

Like før det var spilt et kvarter var Medalen ute og felte en MK spiller på hjørnet av 16-meteren. Vaadal var på linje så dommeren nøyde seg med å gi et gult kort. Frisparket gikk over.

Rundt kvarteret skjedde det en del. Mandalskameratene hadde et skudd over fra fem meter, og Raabe, Stormoen og Straumbotn hadde halvsjanser. Selv om midtforsvaret var mye stødigere enn sist vartet Vaadal opp med noe som kunne blitt en målgivende pasning. Heldigvis ryddet Grundtjernlien opp i den situasjonen.

Nærmest scoring for KIL i første omgang var Straumbotn etter en retur på et Johansen skudd. Desverre tapte han duellen mot keeper og en forsvarer.

Dømminga i kampen var ikke like god hele kampen. Vaadal ble meid ned bakfra tra ganger uten at dommeren foretok seg noe, mens han samtidig blåste for forseelser ingen andre så. Temperatueren på bana steg uten at det hjalp nevneverdig.

Like før pause hadde bortelaget en stor sjanse, men skuddet fra 8 meter strøk utenfor. Kun et minutt etterpå løp Toft igjennom og vippet ballen over Medalen. 1-0 til MK.

I pausa kom Berg inn for Johansen. Det hjalp ikke mye. Vi lå under og MK var godt organisert i sin 4-5-1 formasjon. KIL spilte uten selvtillit og bortelaget var best i starten av annen omgang.

19 år gamle Lars Erik Fremming hadde ikke verdens enkleste jobb da han kom inn for Grundtjerlien midt i omgangen.

-Ikke lett å komme inn i slike kamper nei. Nå må vi ta samling i bånn og jobbe knallhardt. Det er det eneste som gjelder nå, sa en molefunken Fremming etter kampen.

Karim var KILs beste, men klarte seg ikke uten en tabbe i dag heller. Heldigvis ble den påfølgende scoringen annulert for offside. Tvilsom dommeravgjørelse mente de fleste.

Først mot slutten av omgangen klarte KIL å legge skikkelig press på Mandalskameratene. På overtid kom den eneste store sjansen for KIL, men Straumbotn skøyt rett på keeper fra sju meter.

Alt i alt kan man si at gutta spiller uten selvtillit og er ufarlige fremover. KIL er nå for veike og taper alt for mange dueller. Den unge midtbanetreeren klarte heller ikke å spille langs bakken. Dermed ble det mye håpløs mæling mot Berg og Straumbotn.

KIL trener Erik Nystuen hadde dette å si etter kampen:

- Vi taper fordi vi taper dueller over hele banen. Spillet vårt sitter ikke i det hele tatt. Det er rett og slett kollektivt for dårlig.

For fakta: Se kamper


Publisert: 2001-07-29 18:47:12
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor