Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Dilldall
Vi presenterer rekonstruksjoner og annet uhøytydelig visvas fra kampen mot MK  


Er dette bildet tatt på Øvrevoll eller på Gjemselund? Svaret finner du ved å studere ansiktsuttrykkene. Bare fotball engasjerer så mye.
- Det var så utrolig deilig å score igjen, sa Foday Scattred etter kampen. Og enda deiligere var det at det var et seiersmål på slutten av en kamp vi virkelig fortjente å vinne. Etter en god start med viktig utligning mot Godset i Drammen og flott spill mot Tromsdalen har Foday Scattred slitt litt den siste tiden. Da han kom inn søndag viste han imidlertid fine tendenser også utover scoringen.

En annen angriper som var glad etter kampen var Einar Kalsæg. Etter å ha vært en av KILs beste de første kampene buttet det også litt imot for gutten fra Eidsvoll. – Jeg føler meg piggere i beina enn på lenge, kunne Einar fortelle søndag. Alle som var på Gjemselund så det. Flere flotte vendinger og raid vitner om at han igjen er på vei mot go’formen.

Tidvis var kampen mot MK et langt gjesp. Første omgang var veldig fattig på hendelser det var verdt å skrive hjem om, mens annen omgang var en del bedre. Spesielt midtbanen imponerte med lekende lette tekniske løsninger i perioder. Stormoen var tidvis briljant, og med hjelp av de andre gutta ble det skapt nok til å vinne kampen.

Ryen fikk ikke like mye rom som mot Godset, og var ikke like god søndag, men bare Vegard Skogheim vet hvor han spiller i neste kamp. Han gjorde jo en flott jobb da han spilte på kanten på slutten. Kanskje kan Ryen utfordre Molnberg om tittelen ”KILs potet”.

Etter nøye gjennomgang av kampen har vi kommet frem til følgende sjansefordelig.

1. omg:
KIL: 2
MK: 1
2. omg:
KIL: 3
MK: 4

Her kan det se ut som om MK var like farlige som hjemmelaget, men vi må si at KILs sjanser var større enn MK sine. Cornerstatistikken ser slik ut:

1. omg:
KIL: 1
MK: 5
2. omg:
KIL: 5
MK: 1

Pluss: At vi ikke gir opp og klarer å få uttelling i form av tre poeng etter å ha hatt et godt spillemessig overtak.

Minus: En del innlegg er fortsatt for dårlige. Gutta kommer ofte rundt på kanten, men innleggene havner ikke der de skal.

Overraskelsen: At både Foday og Einar ser ut til å være mange hakk kvikkere enn på lenge, og til og med samtidig.

PS 1: Mandalskameratene er det første laget KIL tar seks poeng mot i år. Bortekampen ble som kjent vunnet 3-0 etter scoringer av Nystuen, Kalsæg og Strand.

PS 2: Lars Erik Fremming fikk sitt tredje gule kort på fire kampen og må stå over mot Pors på onsdag. - Jeg prøvde å trekke til meg beina, men rakk det ikke, sa Turbo om dagens kort.

PS 3: Før dagens kamp hadde KIL aldri slått MK på Gjemselund, men så har det da også tidligere vært bare et oppgjør lagene imellom (2001, 0-1). MK har aldri slått KIL i Mandal. KIL vant 1-0 (Nystuen) i 2001 og 3-0 i år.

PS 4: I samme runde for tjue år siden var det et målrikt oppgjør på Gjemselund. Start var på besøk og stakk av med alle poengene etter å ha vunnet 4-2. Tomteberget og Nystuen hadde sendt KIL i føringen 2-1, men sørlendingene ble altså for sterke.

PS 5: I attende serierunde i 1994 var det KIL som slo Start. Mål av Bjørn Arild Levernes og Arnfinn Engerbakk sørget for at KIL vant 2-1.

Sitatet: ”Olausson! Er ni slut” Vegard Skogheim på bortimot perfekt svensk i det han var litt misfornøyd med svenskens innsats en periode..


Pat sender KIL opp i ledelsen 1-0.

Foday Scattred setter inn sitt femte mål for KIL, og topper scoringslisten sammen med Kalsæg.


Publisert: 2004-08-09 16:08:20
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor