Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Flere endringer
Vegard Skogheim forandrer en god del på laget som slo Mandalskameratene.  


Denne gangen er vi helt trygge i vår spådom i at Frode Birkeland debuterer. Rykter sier at han har blitt tildelt drakt nummer 24.
Som de fleste vet, er jo Lars Erik Fremming uaktuell på grunn av karantene. I tillegg sliter Patrick Holtet med ei øm akillessene. Han har i samråd med det medisinske støtteapparatet valgt å stå over morgendagens kamp, for å komme sterkere tilbake senere.

Dette gjorde at endringer var nødvendige. I tillegg er også Frode Birkeland spilleklar, og han går rett inn på laget som midtspiss. Einar Kalsæg tar seg av venstreflanken, mens Kai Olav Ryen skyves ut på høyresida i angrepet. Dette gjør at det ikke blir plass til Paul Olausson i startelleveren.

På midtbanen er Espen Nystuen Tilbake som høyre indreløper, mens Ole Marius Hansen starter til venstre for Stormoen i Fremmings fravær. Bakover på banen er det ingen endringer, keeper og forsvar er som sist.

- Jeg har tatt ut formspillere. I tillegg går endringene jeg har gjort litt på magefølelsen, sier en spent Vegard Skogheim dagen før kampen mot Pors.

Treninga i dag startet med lav intensitet og ditto kvalitet i ca. 30 graders varme, men etter en aldri så liten tordentale fra hovedtreneren tok det seg absolutt opp etter hvert. Vi regner med at gutta er sultne på seier i morra på kunstgresset i Porsgrunn.

Et blikk på tabellen viser at dette er en viktig kamp. Med seier kan vi muligens øyne en mulighet til å kikke oppover mot de tre øverste, mens vi med tap vil være plassert i ingenmannsland på midten av tabellen. Om kampen er viktig for oss, er det vanskelig å beskrive hva den er for Pors. De ligger langt nede i sørpa, og for å ha en reell sjanse til å overleve, bør de nok ta poeng i kampen.

KIL stiller altså følgende lag:

André Ulla
Vegar Landro
John Reidar Jensen
Jaakko Nyberg
Kjetil Byfuglien
Espen Nystuen
Harald Stormoen
Ole Marius Hansen
Kai Olav Ryen
Frode Birkeland
Einar Kalsæg

Innbyttere:

Fredrik Eriksen
Bent Roar Ekerhaugen
Kim Roger Strand
Paul Olausson
Are Brodtkorb
David Molnberg
Foday Scattred
Einar Kalsæg er meget fornøyd med å ha fått plass i startoppstillingen. Siste gang var mot Haugesund 4. juli.

Ole Marius Hansen spilte kun en omgang mot Rasta i går. Nå vet vi hvorfor; Skogen mente han var høyaktuell mot Pors. Han starter også for første gang siden kampen mot Haugesund


Publisert: 2004-08-10 21:51:19
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor