Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Moss var best
NTG/KIL gikk på sitt fjerde tap for året i serien – det andre mot Moss.  


Petter Linstad var NTG/KIL sin beste.
Kampen startet ikke bra for vår del. Moss sine raske spisser, som vi kjente fra vårens hjemmekamp, fikk plass og tid og var farlige. Midtstopperne sleit med å komme opp i motstanderne, og det ble sjanser med en gang.

Etter 8 minutter sto det 1-0. På sin andre store sjanse i kampen tok Moss ledelsen. Imidlertid ble ledelsen tidlig utliknet. Vi fikk et frispark på venstresida. Tor Vidar Leikvin tok det raskt og satte kort til Kjetil Gerhardsen. Han la inn rett på maska til Ragnar Koffeld, som ikke gjorde noen feil og headet ballen nydelig i bortre hjørne.

Utover i omgangen var det ganske jevnt. Moss hadde et par brukbare sjanser, men vi hadde de beste. Eskil Koffeld bommet på et overlegg på bakre stolpe, bror Ragnar kjempet seg gjennom forsvaret og kom alene med keeper. Dessverre ikke med tellende resultat. Den største sjansen fikk nok Tor Vidar Leikvin, da han fikk et innlegg og ble alene med keeper. Dessverre satte han ballen rett på denne.

Rett før pause tok Moss ledelsen igjen. Jermund Udnæseth mistet ballen på midten, og kråkene kom på ei kontring. Eirik Kvale misset i sin markering, og dermed kunne Moss score. Stig Atle Lillesveen var nær ved å ta ballen, men dessverre snek den seg så vidt over streken.

Første omgang var jevn, så uavgjort hadde vært greit. Dessverre fikk Moss et lite psykologisk overtak ved målet rett før pause.

Det psykologiske overtaket ble ikke mindre da Moss gikk opp til 3-1 rett etter pause. På en corner fikk en spiller gå opp helt alene, og satte selvfølgelig ballen direkte i mål. Keeper Lillesveen mente han kunne ha hatt sjanse til å ta den, men kil.no mener at det er de som skal markere som absolutt må ta ansvaret.

Etter dette prøvde NTG/KIL å komme seg framover, men selv om vi hadde ballen mye, skapte vi ikke mange målsjanser. Den beste hadde nok innbytter Henning Løvbrekke på et innlegg fra Tor Vidar Leikvin. Dessverre sa han ikke i fra om at han hadde full kontroll på ballen, og dermed satte Ragnar Koffeld den utenfor etter å ha vært framme med den lengste tåa si.

Moss spilte seg til flere sjanser. Hovedsaklig på kontringer. At sluttresultatet ble som det ble var derfor ikke urettferdig. Det ser ut som om vi sliter litt defensivt. Det er da heller ikke unaturlig, ettersom vi har byttet ut flere brikker i forsvarsrekka siden i vår. Dette må vi prøve å rette på snarest.. Det er et tett kampprogram fremover, med to tredjedivisjons- og to juniorkamper på seks dager:

Lørdag: Sander – KIL, 3. divisjon
Mandag: Oslo Øst – NTG/KIL, junior interkrets
Onsdag: KIL – Groruddalen, 3. divisjon
Torsdag: NTG/KIL – Lørenskog, junior interkrets

Den beste røde var etter kil.no sin mening helt klart sentral midtbanespiller Petter Linstad. Han spilte sin beste juniorkamp for året, og styrte midtbanen på en flott måte. Tor Vidar Leikvin hadde en vanskelig kamp. Nok en gang var motstanderen sitt viktigste våpen for å stoppe ham å felle ham hver gang han hadde gått forbi dem. Det var ikke det at det var så stygt, men når det skjer gang på gang, bør dommeren reagere med gult kort som en”lagstraff”.

Moss – NTG/KIL 3-1 (2-1)
Melløs, 30 tislkuere

1-0 (8)
1-1 Ragnar Koffeld (12)
2-1 (45)
3-1 (52)

Gule kort for KIL: Kjetil Gerhardsen, Henrik Braaten, Petter Linstad

NTG/KIL (4-3-3)

Stig Atle Lillesveen
Eirik Kvale
Herman Odden
Vegard Borgen
Kjetil Gerhardsen
Eskil Koffeld
Petter Linstad
Jermund Udnæseth
Tor Vidar Leikvin
Ragnar Koffeld
Robert Leistad

Benyttede innbyttere:

Henrik Braaten
Rune Tungen
Henning Løvbrekke

*** Petter Linstad
** Stig Atle Lillesveen
* Tor Vidar Leikvin

Grunnet tekniske problemer kommer bildene senere i dag.
Stig Atle Lillevseen reddet flere store sjanser.

Ragnar Koffeld var skuffet etter kampen.


Publisert: 2004-08-13 09:01:44
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor