Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Satte farge
Det ble uavgjort 3-3 mot Oslo Øst for NTG/KIL.  


Petter Linstad spilte nok en god kamp. Han har virkelig funnet høstformen.
Dommeren ville sette farge på en kjedelig, men etter hvert nokså spennende kamp med å dele ut hele 9 gule og 1 rødt kort. Det var på ingen måter noen ”stygg” kamp, og dommeren kunne med hell ha unngått flere av gårdagens kort. Oslo Øst fikk det røde kortet i slutten av kampen (2 gule).

Oslo Øst hadde en ball i tverrliggeren allerede etter 3 minutter, men allikevel var det vi som kom best i gang og Ragnar Koffeld ble dratt ned innenfor sekstenmeteren allerede etter seks minutter. Straffen ekspederer han selv som vanlig sikkert i mål.

Etter en åpning hvor det så ut til at alle poengene skulle bli med hjem til Kongsvinger, gjorde imidlertid slett forsvarspill i perioder kampen mer spennende enn nødvendig. Oslo Øst scoret i det attende og tjuende minutt og ledet plutselig 2-1.

Det skulle bare gå 5 minutter etter Oslo Øst sine mål før Ragnar Koffeld igjen var på plass. Han rev seg løs på spissen av sekstenmeteren og satte ballen over en dårlig plassert keeper og i mål. 2-2. Så kom det en god periode i kampen for NTG/KIL. Det ble skapt mange gode muligheter, men ballen ville ikke i mål. I stedet skaper Oslo Øst med sin gode venstrekant en stor mulighet foran vårt mål som ender med scoring i første omgangs siste minutt og ledelse for hjemmelaget med 3-2 til pause.

Det er ikke mye å skrive om fra andre omgang, selv om vi hadde ballen mest og skapte noen sjanser, men det var heller ikke ufarlig da Oslo Øst fikk sine overganger mot oss.

Verdt å merke seg at Eskil Koffeld for anledningen spilte midtstopper i første omgang, høyre back fra start i andre omgang, og på midtbanen siste kvarteret. Han var lagets beste spiller i går. De siste femten minuttene spilte vi i en 3-2-4 formasjon, og det var nettopp Eskil som ble felt i straffefeltet med seks minutter igjen å spille. Bror Ragnar satte igjen ballen sikkert i mål fra straffemerket og hans tredje mål for dagen var et faktum.


OSLO ØST – NTG/KIL
Abildsø match, 50 tilskuere.
Gule kort for NTG/KIL: Petter Linstad, Henrik Bråten, Henning Løvbrekke, Jermund Udnæseth, Eirik Kvale.

4-3-3

Stig Atle Lillesveen
Herman Odden
Henrik Bråten
Eskil Koffeld
Eirik Kvale
Petter Linstad
Jermund Udnæseth
Rune Tungen
Robert Leistad
Ragnar Koffeld
Tor Vidar Leikvin

Benyttede innbyttere:

Vegard Borgen
Henning Løvbrekke

*** Eskil Koffeld
** Petter Linstad
* Stig Atle Lillesveen

FWT

PS. Juniorlaget spilte uten Tore Andreas Gundersen. Han er med U18-landslaget til Ungarn. Tirsdag kveld vant de 2-1 over Ungarn, men Flisagutten kom dessverre ikke på banen. Ny kamp spilles torsdag, og det forventes at han får sjansen da.
Kapteinen var dagens KIL-gutt.

Ragnar Koffeld scoret hattrick i Oslo.


Publisert: 2004-08-16 21:55:06
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor