Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Belgia vant på Gjemselund
Norges U-21 landslag hadde grepet på kampen, men tjue minutter før slutt raknet det.  


Landslagstrener Hallvar Thoresen kunne fortelle at Vegar Landro ikke er ute av landslagsdiskusjonen.
Den første halvtimen var sjansefattig da Norge tok i mot Belgia på Gjemselund stadion tirsdag kveld. Etter en drøy halvtime tok bortelaget ledelsen på sin første skikkelige sjanse.

Norge gjorde tre bytter i pausen og det satte fart i laget. Allerede tre minutter ut i omgangen kunne innbytter Trond Olsen sette inn 1-1. Et kvarter senere var Bodø Glimt spissen igjen på farten og Norge tok ledelsen 2-1.

Norge var gode i denne perioden, men mot slutten våknet Belgia til liv igjen, og personlige feil ødela for Norge. Tjue minutter før slutt utlignet Belgia, og da bare drøye fem minutter gjensto fikk de lov å ta ledelsen 3-2.

Norge klarte ikke, til tross for brukbart trøkk, å komme tilbake, og måtte rusle av banen med tap.

Mange på Gjemselund hadde håpet at KILs egen Vegar Landro skulle få sjansen, men trener Hallvar Thoresen fant ikke plass til backen denne gangen. Kil.no tok en ørliten prat med Thoresen etter kampen, og vi slår fast at Landro ikke har noen grunn til å gi opp:

- Han er en spiller vi har på lista vår, og det er hans egne prestasjoner som avgjør om han får plass i troppen fremover. I tillegg til "lokale spioner" har vi har folk fra NFF som følger med, kunne Thoresen fortelle etter kampen.
Noe av det triveligste på Gjemselund tirsdag kveld var at det ble en fin fotballopplevelse for mange unger. Norges spillere måtte skrive mange autografer etter kampen.

Hjemmenasjonen hadde kontroll på Belgia, men mot slutten raknet Norge.


Publisert: 2004-08-17 20:30:09
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor