Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Tok tilbake tredjeplassen
Med kveldens 4-0 seier tok NTG/KIL steget opp på tabellens tredjeplass.  


Målscorerne samlet seg etter kampen. Robert, Eirik, Blerim og Tor Vidar
La oss si det med en gang. Det ble ingen storkamp. Våre unggutter vant til slutt komfortabelt, men Lørenskog hang bra med fram til pause.

Robert Leistad var i slag i dag, og spesielt av begynnelsen av kampen ga han Lørenskogs høyreback grå hår i hodet. Den raske nesbuen var gang på gang en trussel med sine rykk. Det var Leistad som laget 1-0. Etter vel ti minutter løp han fra oppasseren sin på venstresida, kom alene med keeper, og satte ballen sikkert i mål.

Like etter kom Leistad på nytt raid. Denne gangen endte det med at han gikk til dødlinja, men innlegget gikk i et Lørenskogbein. Nå kom Lørenskog mer og mer med. Avbrutt av et farlig Leikvinraid, føltes det nå som om de presset hardt. De skapte ikke mange sjanser, men hadde ballen mye.

Helt på slutten av omgangen fikk vi 2-0 mot spillets gang. Leikvin fikk på nytt ballen på høyrekanten. Denne gangen spilte han støtte på høyreback Eirik Kvale. Han brukte sitt venstrebein til å sende ballen i perfekt bue over keeper. Onde tunger påsto senere at det nok var ment som et innlegg.

- Hvem sa at det var dumt med venstrebeinte spillere på høyreback? Sa en lakonisk Vegard Skogheim fra tribuneplass.

Etter pause var NTG/KIL klart best. Ikke lenge etter pause avgjorde Tor Vidar Leikvin kampen. Han snappet ballen etter et utkast fra keeper, satte fart alene gjennom fra høyre og satte ballen hardt og vakkert i det bortre hjørnet.

Det siste målet kom fra innbytter Blerim Mustafa. Han scoret sitt første mål i interkretsserien, men han er ennå bare guttespiller, så det blir nok helt sikkert ikke det siste.

En debutant fikk også prøve seg i dag. Erik Bogsveen frister til vanlig tilværelsen på KIL sitt guttelag, men har ei stund hospitert på treningene til interkretslaget. Han begynte på NTG i høst, og vil bli en spennende spiller å følge.

Ragnar Koffeld fikk seg en skikkelig smell i hodet etter en duell på midtbanen. Det endte med en hjernerystelse, og han klaget på tåkete syn etter kampen.

NTG/KIL – Lørenskog 4-0 (2-0)
Gjemselund stadion, 50 tilskuere

Gult kort: Kjetil Gerhardsen

1-0 Robert Leistad
2-0 Eirik Kvale
3-0 Tor Vidar Leikvin
4-0 Blerim Mustafa

NTG/KIL (4-3-3)

Stig Atle Lillesveen
Eirik Kvale
(Henrik Braaten i 15 min)
Herman Odden
Vegard Borgen
Kjetil Gerhardsen
Jermund Udnæseth
Eskil Koffeld
Rune Tungen
(Erik Bogsveen i 10 min)
Tor Vidar Leikvin
Ragnar Koffeld
(Blerim Mustafa i 20 min)
Robert Leistad

*** Robert Leistad
** Stig Atle Lillesveen
* Eirik Kvale

Ragnar Koffeld fikk en smell, og synet hans ble tåkete. Slik så benken ut fra hans perspektiv.

Erik Bogsveen fikk sin debut


Publisert: 2004-08-19 22:49:46
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor