Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
TUIL og nytt utlån
En spiller til lånes ut, og Skogheim forteller om tingenes tilstand før søndagen  


Fredrik Eriksen får fornyet tillit som keeper.
Stian Kleppe, som så langt har fått sin KIL karriere delvis ødelagt av skader, blir lånt ut til Rasta IL for resten av sesongen. Stian, som kom til KIL i vinter, har kun spilt kamper for KILs nest beste lag i år. Han skal fortsatt trene med KIL, men kommer til å spille kamper for Rasta. Nå håper Kongsvingerklubben at den raske kantspilleren skal kunne bidra til at de holder plassen i 3. divisjon.

- Vi er meget godt fornøyd og håper Stian Kleppe kan bli en viktig brikke for å redde plassen i 3. divisjon, sier anonyme kilder i Rasta til kil.no.

Vegard Skogheim tenker naturlig nok mest på KIL, og kan fortelle at gutta har lagt en uke med gode treninger bak seg. Tromsdalen har det blitt snakket lite om. Nå er det om å gjøre å finne tilbake til eget spill, og ikke tenke så mye på hvem som står på motsatt banehalvdel.

- Jeg tar selvkritikk på at vi har vinglet litt både i valg av taktikk og spillere fra kamp til kamp. Jeg har nok overvurdert evnen vi har til å omstille oss og tilpasse oss taktiske endringer og bytting av plasser. Det er nok ikke så lett å snu om fort som vi trodde. Nå gjelder det å komme tilbake til basis, sier Skogheim til kil.no.

Etter en strålende vårsesong har KIL lagt en litt kronglete sommer bak seg. Enkeltkamper har vært gode, men jevnt gode prestasjoner har det vært lengre mellom. Nå håper man at høsten skal bli god.

- Nå flyter det ikke, og ingenting går av seg selv. I vår virket det som om det var det samme hvilke elleve vi sendte utpå. Vi vant uansett. Nå må vi krige oss i form igjen og være litt mer kyniske. Vi må lære oss å ri av stormen i de periodene vi slipper motstanderen til på vår banehalvdel, sier Skogheim, som med glimt i øyet påstår at det eneste han frykter med Tromsdalen er kunstgresset. Heldigvis har de ikke med seg det til Gjemselund.

Treneren har ikke glemt at KIL vant 4-0 med ti mann i Tromsø i vår, og tror KIL kommer til å styre kampen igjen:

- Jeg tipper TUIL vil at vi skal styre kampen, men vi vet jo selvsagt ikke hva de tenker. Har de rykket ned allerede, eller mener de at det er ”hope in a hanging snore”? Det kan jo hende de vil overraske oss og gå ut høyt på Gjemselund, avslutter en spent Vegard Skogheim.

Vegar Landro må karakteriseres som rusk i maskineriet før helgen. Han ble stemplet på treningen onsdag og er uaktuell for kamp. Dermed er det duket for John Reidar Jensen på høyreback igjen. Patrick Holtet er fortsatt ute med sine akillesproblemer. Når det gjelder venstre indreløperrolle er det usikkert. Først søndag bestemmes det om Fremming eller Hansen får den plassen.

KIL stiller med følgende lag mot TUIL (4-3-3):
Fredrik Eriksen
John Reidar Jensen
Jaakko Nyberg
Kai Olav Ryen
Kjetil Byfuglien
Espen Nystuen
Harald Stormoen (K)
? Turbo eller Kula
Paul Olausson
Frode Birkeland
Einar Kalsæg

Benken:
André Ulla
David Molnberg
Are Brodtkorb
? Turbo eller Kula
Foday Scattred
Tor Vidar Leikvin
Tore Andreas Gundersen
Ekte Turbo! Starter kanskje mot Tromsdalen.

Kula scoret i Tromsø i vår. Nå spiller han kanskje mot TUIL igjen.


Publisert: 2004-08-27 18:12:10
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor