Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Målløst
Juniorlaget misbrukte sjansen til å krype helt opp i ryggen på serieleder Fredrikstad.  


Ragnar Koffeld tok over som kaptein når hans bror Eskil ble byttet ut. kil.no har hatt kontakt med kilder med lang erfaring som tilskuere på Gjemselund, og ingen kan huske at KIL noen gang har hatt to kapteiner så like av utseende i en enkelt kamp.
NTG/KIL startet bra. Før det hadde gått ti minutter kom det gode sjanser til å ta ledelsen. Blant annet hadde Jermund Udnæseth en kjempesjanse før det hadde gått to minutter. De først 20 minuttene var nok de beste i hele kampen, i hvert fall offensivt. Bakover var det åpent et par ganger, og Kvik var to ganger alene gjennom med Jan Martin Knashaug i KIL-målet. 15-åringen var imidlertid fint ute ved begge anledningene, og forstyrret såpass mye at ingen av avslutningene traff mål.

Med Tor Vidar Leikvin og Tore Andreas Gundersen ute grunnet oppladning til 1. divisjonskamp, var det Robert Leistad, Ragnar Koffeld og Henning Løvbrekke som startet på topp, I begynnelsen var det friskt på sida til Robert, men utover i kampen ble han mer og mer borte. Flankespillet fungerte dårligere utover i kampen, vi klarte ikke å skape sjanser fra kantene.

NTG/KIL burde ha ledet ved pause, men den gang ei. Ruben Haakonsens frispark gikk via muren og i mål, men av en eller annen merkelig grunn var assistentdommeren oppe med flagget sitt og annullerte scoringen. Det er en gåte hvordan han kunne oppfatte denne situasjonen som offside.

Rett før halvtid måtte midtstopper Eskil Koffeld gå ut med strekk. Han overlot plassen til Herman Odden, og kapteinsbindet til tvillingbror Ragnar.

Etter pause var ikke spillet spesielt bra. Vi skaper en god del sjanser, men det var ikke dagen for de avgjørende avslutningene. Av de største sjansene hadde innbytteren Randulf Nedrum to. Sammen med Jan Erik Bratteli på høyrebacken debuterte han i denne kampen.

Kampen ebbet ut med et par halvfarlige dødballer fra Kvik. Vi hadde et utall hjørnespark, men disse endte nesten uten unntak i klypa til Haldensernes meget gode keeper.

KIL – Kvik Halden 0-0 (0-0)
Gjemselund bane 2, 100 tilskuere

Gult kort for KIL: Petter Linstad

KIL (4-3-3)

Jan Martin Knashaug
Jan Erik Bratteli
Eskil Koffeld (K)
(Herman Odden i 50 min.)
Vegard Borgen
Kjetil Gerhardsen
Ruben Haakonsen
Petter Linstad
Jermund Udnæseth
Henning Løvbrekke
(Randulf Nedrum i 45 min.)
Ragnar Koffeld
Robert Leistad
(Eirik Kvale i 16 min.)

*** Ruben Haakonsen
** Jermund Udnæseth
* Petter Linstad
Jan Erik Bratteli debuterte på høyre back, Randulf Nedrum på ditto flanke.

Jan Martin Knashaug debuterte fra start. Han kom godt fra kampen, selv om han ikke hadde mange redninger.


Publisert: 2004-09-03 22:01:24
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor