Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ikke overbevisende
KIL 2 slo bunnlaget Leirsund 1-0 mandag kveld.  

Det var et på papiret godt lag som tok minibuss til Romerike. Av de som kunne spille var det bare gårsdagens matchvinner Foday Scattred som sto over.

Etter fem minutter ble Tor Vidar Leikvin felt innenfor Leirsunds 16-meter. Dommeren pekte på straffemerket, noe vi skal være godt fornøyde med. Det var ikke den klareste straffa vi har sett.

Etter dette hadde vi full kontroll fram til pause, men vi skapte ikke så mange store sjanser. Fremming og Brodtkorb jobbet og sleit på midten, men selv om innsatsen var god, var ingen av dem helt i sitt ess. Ballene som kom fram til angrepsrekka endte som oftest ikke opp i retning mål. De største sjansene hadde Tor Vidar Leikvin og Tore Andreas Gundersen. Leikvin satte en volley langt utenfor, mens Gundersen bokset et godt innlegg i mål. Det endte med gult kort.

Noen minutter ut i andre omgang kom KILs nummer 7, Jørn Karlsrud, inn på banen. Dette trodde vi skulle gi litt mer ro og struktur over spillet, men det så ikke ut til å hjelpe. Imidlertid tråklet Karlsrud litt rundt inne i straffefeltet og ble klippet kontant ned av en forsvarer. Dommeren pekte igjen på straffemerket.

Tore Andreas Gundersen fikk nok en gang sjansen, men keeper reddet skuddet. Dommeren ga ham imidlertid en ny sjanse, siden noen forsvarere hadde vært vel tidlig på løp inn i feltet. Den andre straffen satte han på nøyaktig samme sted som den første – i keeperens klyper.

Etter dette ebbet kampen ut. Leirsund var faktisk farlige frampå, og vi kan takke keeper Lillesveen for at det ble 3 poeng. Vi inntok igjen andreplassen på tabellen, og den har vi tenkt å beholde ut sesongen!

Leirsund – KIL 2 0-1 (0-1)
Leirsund stadion, 20 tilskuere

Gule kort for KIL: Tore Andreas Gundersen og Are Brodtkorb

0-1 Tore Andreas Gundersen (str. 5)

KIL (4-3-3)

Stig Atle Lillesveen
Håkon Wibe-Lund
Herman Odden
David Molnberg
Eirik Kvale
Are Brodtkorb
Petter Linstad
(Jørn Karlsrud i 35 min.)
Lars Erik Fremming
Tor Vidar Leikvin
Tore Andreas Gundersen
Ragnar Koffeld
(Robert Leistad i 35 min.)
En ertende Lars Erik Fremming syntes ikke det var så verst av Tore Andreas Gundersen å sette inn et av tre straffespark. Etter kampen minnet han Gundersen om de brente sjansene.

Håkon Wibe-Lund fullførte hele kampen uten smerter.


Publisert: 2004-09-06 22:35:43
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor