Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Fortjent tap
NTG/KIL spilte en brukbar kamp, men tapte fortjent mot en Lyn-lag med et par spillere som er modne for større oppgaver enn juniorfotball.  


Chris Lundhaug gjorde en god debut med scoring og sikkert backspill.
Kampen endte til slutt 5-2 til hjemmelaget fra Oslo, og det var et helt greit resultat. I begynnelsen av kampen var vi brukbart med. Gutta våre var tente på oppgaven, og det var skikkelig trøkk i duellene på midtbanen. Etter hvert tok Lyn over og skapte et vedvarende og kraftig press mot vårt mål.

Anført av en meget god spiss og en eksepsjonelt god midtbanespiller fra Nigeria, var de veldig vanskelige å stoppe. Sistnevnte midtbanespiller var visstnok ny i Lyn sin stall, og det er ventet at han vil få sin tippeligadebut snart.

Lyn ledet 3-0 ved pause, og det var helt greit. Vi hadde noen brukbare sjanser, men også Lyn kunne ha puttet flere. Stig Atle Lillesveen gjorde en meget god kamp i buret, og gjorde mye for å begrense nederlaget.

Vi var mer med i andre omgang, men Lyn satte inn to mål rett etter hverandre. Begge disse kom etter kjempeprestasjoner fra strålende innsats fra tidligere nevnte nigerianer.

Våre to reduseringsmål kom sent i kampen. Og det var helt fortjent etter at vi hadde hatt en god del sjanser. I angrep spilte vi godt hele kampen. Vi vant mange dueller, og Tore Andreas Gundersen hadde i tillegg mange gode raid på høyrekanten. Det første målet kom etter en corner. Innbytter og debutant Chris Lundhaug fikk stå alene på 10 meters hold. Han lot seg ikke be to ganger og satte ballen inn på hel volley. Ragnar Koffeld puttet også på et med et flott langskudd fra ca. 20 meter som satt rett i krysset.

Dette var ei god gjennomføring, og spillerne fikk se hvordan juniorer på det absolutte toppnivå spiller fotball. Det var en gjengs oppfatning at dette var det beste laget vi har møtt hittil i år – inkludert Viking i JET.

Lyn – NTG/KIL 5-2 (3-0)
Ullern kunstgress, 50 tilskuere

Gult kort for KIL: Eskil Koffeld

1-0
2-0
3-0
4-0
5-0
5-1 Chris Lundhaug
5-2 Ragnar Koffeld

NTG/KIL (4-3-3)

Stig Atle Lillesveen
Jan Erik Bratteli
Herman Odden
(Henrik Braaten i 7 min)
Eskil Koffeld
Kjetil Gerhardsen
(Chris Lundhaug i 15 min)
Jermund Udnæseth
(Henning Løvbrekke i 30 min)
Petter Linstad
(Robert Leistad i 45 min)
Ruben Haakonsen
Tore Andreas Gundersen
Ragnar Koffeld
Tor Vidar Leikvin

*** Tore Andreas Gundersen
** Stig Atle Lillesveen
* Tor Vidar Leikvin

Vi minner om at KIL 2 spiller hjemmekamp på Gjemselund på lørdag. Kampen går mot Rælingen og begynner kl. 1615. Det er ennå ikke klart hvordan lagoppstillingen blir.
- Jeg må ha scoret årets mål, hevdet Ragnar Koffeld etter kampen.

Tor Vidar Leikvin spilte 2. omgang på sentral midtbane, og klarte seg meget godt. Kanskje dette er en plass han også kan bekle i framtida?


Publisert: 2004-09-10 19:58:26
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor