Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Overkjøring
Et KIL 2, som manglet flere sentrale spillere, spilte en av de beste 3. divisjonskampene på Gjemselund i år.  


Håkon Wibe-Lund begynner endelig å nærme seg formen.
Rælingen kom på besøk, og ville hvis de vant definitivt sikre plassen sin i 3. divisjon. Det var de imidlertid aldri i nærheten av å gjøre. Det unge KIL-laget tok kommandoen fra start. Anført av en meget opplagt Petter Linstad på midtbanen, og gode flankespillere gikk de rett i angrep. Innen et kvarter var gått sto det allerede 2-o. Robert Leistad satte først et frispark direkte i mål, deretter fyrte Petter Linstad av et skudd fra rundt 35 meter. Det sneik seg inn ved stolperota, og var av typen mål som kan beskrives som ”ikke utagbart”.

Finspillet fortsatte, og både publikum og trenere koste seg. Spesielt var det veldig moro å se at Håkon Wibe-Lund virkelig er på vei tilbake etter sin skade. Etter noen svake 3. divisjonskamper, begynner han nå virkelig å banke på døra til A-laget. Innsatsen hans i går ble da også belønnet med plass på benken mot Vard i dag.

Etter en rolig periode, kom det flere mål på slutten av første omgang. Først satte Ragnar Koffeld inn 3-0, før midtstopper Herman Odden var frampå og rakk fram med den lengste tåa si på et gjennomspill.

Rælingen rakk en redusering før pause. Den kom etter ei heading fra 16 meter fra banens nest minste spiller. Dette var den eneste forsvarsglippen vi noterte gjennom hele kampen. Fireren med Wibe-Lund, Molnberg, Odden og Kvale var meget solide.

I andre omgang tok det litt tid før scoringsshowet fortsatte. Vi måtte vente helt til det 73. minutt før vi fikk se 5-1 målet. Nok en gang var det nesbuen Robert Leistad som var på rett plass og scoret sitt andre mål. I duellen som førte til målet fikk Leistad seg en smell i bakhodet, og etterpå klaget han på litt slørete syn. Han måtte dermed tas av banen. Siden vi allerede hadde gjort tre bytter ble resten av kampen gjennomført med 10 mann, uten at det så ut til å spille så stor rolle.

6-1 målet kom etter et glimrende løp fra kaptein David Molnberg. Han gikk i angrep på ei kontring, spilte vegg med Ragnar Koffeld, og kom alene med keeper. Der gjorde han ingen feil og scoret flott. Kveldens siste mål sto Koffeld selv bak. Et innlegg fra spillende trener Jørn Karlsrud ble sikkert ekspedert i nettet.

Mange spillere imponerte på lørdag. Petter Linstad var meget god på midtbanen, og begge flankespillerne gjorde en kjempejobb. Robert Leistad var svimmel når han gikk av banen, men det må jammen backen på sida hans også ha vært. Rælingens andre back må også ha begynt å bli tommelumsk etter å ha blitt rundet av Randulf Nedrum utallige ganger. Nedrum, som debuterte i går, ser ut til å være en meget spennende spiller. Han var for øvrig den som hindret Rælingens målscorer fra å være banens minste.

Noen som også var meget fornøyde med seieren var Rasta. De blå vant mot Leirsund på lørdag, og med KIL-seier over Rælingen økte deres sjanse til å unngå nedrykk.

KIL – Rælingen 7-1 (4-1)
Gjemselund bane 2, 50 tilskuere

Gult kort for KIL: Eirik Kvale

1-0 Robert Leistad (13)
2-0 Petter Linstad (15)
3-0 Ragnar Koffeld (33)
4-0 Herman Odden (37)
4-1 (40)
5-1 Robert Leistad (73)
6-1 David Molnberg (85)
7-1 Ragnar Koffeld (86)

KIL (4-3-3)

Fredrik Eriksen
Håkon Wibe-Lund
David Molnberg
Herman Odden
(Vegard Borgen i 17 min.)
Eirik Kvale
Rune Tungen
(Jørn Karlsrud i 17 min.)
Petter Linstad
Kjetil Gerhardsen
(Ruben Haakonsen i 35 min.)
Randulf Nedrum
Ragnar Koffeld
Robert Leistad
To mål for Koffeld..

..og to for Leistad


Publisert: 2004-09-12 12:54:07
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor