Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Skral fotball
KIL 2 serverte en av årets svakeste forestillinger og gikk på et tap mot normalt overkommelige Sørumsand  


Håkon Wibe-Lund var av de få som kunne være fornøyd med egen innsats.
Kampen åpnet ganske jevnt, og begge lag spilte seg til et par resultatløse corner. Så tok Sørumsand mer over, og like før halvtimen var spilt utnyttet de en corner. KIL kom ikke til hektene, og da Eriksen fikk problemer med et frispark på det sleipe føret sto det plutselig 2-0.

Etter fint forarbeid av Leistad reduserte Fremming like før pause, men omgangen var ikke noe å rope hurra for.

Jørn Karlsrud var ikke blid i pausen, og alle gutta skjønte at noe måtte gjøres. I starten av annen omgang klarte de også å gjøre noe med det. Aggressiviteten var høyere og ballen gikk fortere mellom spillerne. Da fikk Sørumsand problemer og det tok ikke mange minuttene før Leikvin satte inn 2-2.

Nå så KIL litt mer ut som et vinnerlag, men problemer i det defensive arbeidet sørget for at det ikke ble noen poeng med hjem til Kongsvinger. For i det lokaltoget passerte tok Sørumsand igjen ledelsen, før Ragnar Koffeld headet inn 3-3. Men det hjalp for så vidt ingenting, for i det nittiende minutt knuste hjemmelaget inn 4-3.

Thanh Tran er tilbake i KIL etter sitt alt for lange opphold på Værnes. Nå blir det tjeneste på festningen for den unge midtbanespilleren, som nok er et stykke unna toppformen:

- I Trondheim ble det kun litt innefotball, så jeg mangler matchtrening. I dag spiller vi en dårlig kamp, selv om annen omgang var litt bedre. Jeg sleit veldig med lysken i andre omgang, og er ikke fornøyd med egen innsats. Jeg har mye å gå på, lovte Thanh etter kampen.

Fredrik Eriksen må ta mål nummer to på sin kappe i dag, og heller ikke keeperen var spesielt begeistret over det laget presterte i dag:

- Det var forferdelig, spesielt i førsteomgang. Fireren foran meg var ikke bra i dag og gutta er ikke samspilte. Vi har defensive problemer i hele laget. Periodevis er vi bra, men når vi scorer blir vi ukonsentrerte og slipper inn enkle mål.

John Reidar Jensen overvar kampen sammen med forsvarkollega Kjetil Byfuglien. Jensen mente at KIL ikke kunne klage over at det ble tap, og at alle målene var resultat av tabber. Byfuglien, som så sin bror spille for Sørumsand, mente KIL var det beste laget, men at defensive problemer ødela. Trener Jørn Karlsrud hadde dette å si:

- Nei…det mest positive nå er vel at det er lørdagskveld.

Fakta:
Sørumsand - KIL 2, 4-3 (2-1)

Mål:
1-0 (26)
2-0 (38)
2-1 Fremming (43)
2-2 Leikvin (49)
3-2 (65)
3-3 R. Koffeld (73)
4-3 (90)

KILs lag (4-3-3):
Fredrik Eriksen
Håkon Wibe-Lund (K)
Henrik Bråten
Vegard Borgen
Kjetil Gerhardsen
Lars Erik Fremming
(Jørn Karlsrud fra 56)
Thanh Tran
Petter Lindstad
Tore Andreas Gundersen
(Tor Vidar Leikvin fra 45)
Ragnar Koffeld
Robert Leistad

Ubenyttet reserve: Stig Atle Lillesveen

Thanh Tran er, etter at et firkantet forsvar synes de har laget nok trøbbel, endelig tilbake i Kongsvinger.

At noen elleville KIL-fans hadde med fyrverkeri var dessverre ikke nok til å skaffe tre poeng.


Publisert: 2004-09-18 19:36:05
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor