Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Finner, svensker og bergensere
Eksotiske innslag dominerer skadelista til KIL.  

Dagens trening besto for det meste av spill åtte mot åtte på to mål. Vegard Skogheim og Jørn Karlsrud ledet gutta, og det så ut til at det ble ei brukbar økt.

Imidlertid er det flere av gutta som ikke trener som normalt. Paul Olausson sliter fortsatt med kneet sitt. I tillegg har han problemer med musklene i låret. Visstnok er det nå disse musklene som er det største problemet. Paul trente alternativt i dag, og fikk i tillegg behandling av Sondre Buvarp.

Jaakko Nyberg sto over søndagens kamp på grunn av gule kort, men han har også skadeproblemer. En øm kul i kneet skaper problemer. Finnen må trolig opereres etter sesongen, men bør kunne spille på tross av disse problemene. I går trente han som normalt, men da var han uheldig nok til å få en smell akkurat på det ømme punktet.

- Jaakko bør nok ikke trene før fredag, men det er slett ikke umulig at han er klar til kampen mot Start, sa kiropraktor Sondre Buvarp til kil.no i ettermiddag.

Det ser også tungt ut for Harald Stormoen. Selv om det ikke ble funnet noen feil med hans magemuskler, har han fortsatt vondt i dem. Heller ikke i dag trente han med laget.

Når det gjelder bergensere, vet vi fra før av at Vegar Landro er ute resten av sesongen. Det nye er at også Frode Birkeland, fra samme by, har fått problemer. Han har pådratt seg en kink i ryggen, og har i dag fått behandling på Hamar.

Treningene fram mot helga vil vise hvem som er friske nok til å bli med til Kristiansand, men kil.no er rimelig sikre på at det blir 11 KIL-spillere som entrer Kristiansand stadion på søndag.


Publisert: 2004-09-28 19:35:24
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor