Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Dagen etter
Mandag var det bedre stemning enn lenge på treninga.  

Etter den positive opplevelsen i går var det flere av spillerne som sprudlet på dagens KIL trening. Vi håper nå at poenget mot VIF var starten på en liten opptur. Den nye 4-4-2 formasjonen fungerte bra defensivt på søndag, og med flere spillere på vei tilbake kan det se lysere ut enn på lenge.

Alle som var på Gjemselund i går så hvilken positiv innvirkning nyinnkjøpte Olaussen og en frisk Jørn Karlsrud hadde på laget. Men, enda er det flere spillere som sliter.

Gullerud driver egentrening. Det vil si løping og sykling. Han rekker nok ikke Haugesund kampen, men sikter seg inn på hjemmekampen mot Raufoss. Å få tilbake Marius blir som å kjøpe en ny spiller.

Langnes er sykemeldt til første september og ligger godt an med tanke på skaden. –De sier at det skal være grodd etter 12 uker. Deretter må jeg bygge opp muskelmassen igjen. Nå trener jeg i basseng, og det går bra. Det er vanskelig å si når jeg kan trene med ball igjen, sier Ole Arvid.

Kjetil Johansen har slitt med magetrøbbel etter Hødd kampen. Han håper å kunne trene igjen i morgen så sant ikke hyppige dobesøk setter en stopper for midtbanespilleren.

I tillegg er Martinsen fortsatt ute sammen med Halvorsen og Adolfsson. Det er usikkert når disse spillerne er tilbake på trening. Det som er sikkert er at Ollie ligger bra an i forhold til skjema.

Glem ikke B-kampen på Gjemselund på onsdag. Da kommer Flisa på besøk. KIL vil ha revansje etter årets første tap i kampen mot Sørumsand. Møter du opp klokka 1900 skulle du få med deg det meste.


Publisert: 2001-08-06 22:16:46
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor