Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Et lag til i toppstriden
A-laget bekreftet sin plass i toppen av 1. divisjon søndag. På mandag sørget juniorlaget for å komme seg inn i ”medaljestriden” i interkretsserien.  


Ragnar og Eskil Koffeld var banens to beste spillere.
Hele 6-1 ble resultatet mot Lillestrøm. På det vanskelige underlaget var NTG/KIL totalt overlegne. Før kampen hadde trenerne gitt klar beskjed om at dette ikke var dagen for finspill og på en våt bane 2 var det uten tvil lange baller som var den beste resepten.

- Før kampen sa vi klart ifra at det ikke ville nytte å spille langs bakken på den våte banen. Gutta skjønte hva vi mente, og konsentrerte seg om lange baller, samt å vinne dueller, sa trener Finn Willy Taugbøl.

Allerede fra start av var hjemmelaget desidert best, og uttellingen lot ikke vente på seg. Fra midtbanen slo Kjetil Gerhardsen et presist frispark. I feltet var måltjuven Ragnar Koffeld på plass, vant duell, og headet ballen i flott bue over keeper og i mål.

De to neste målene var nesten identiske. Etter dødballer endte det med klabb og babb inne i feltet. Første gang var Petter Linstad på plass på tre meters hold og satte inn ballen. Andre gang var Ragnar Koffeld framme på omtrent samme sted og satte inn sitt andre mål for dagen.

Før pause skulle også KIL score sitt fjerde mål. Det var av det kuriøse slaget. Ballen trillet tilbake mot Lillestrøms keeper, men stoppet opp på den våte banen. Ragnar Koffeld var oppmerksom, nådde ballen først og lobbet nydelig over keeper.

Samme Koffeld pådro seg også gult kort for filming i første omgang:

- Jeg skulle hatt to straffer! Det mente til og med Lillestrømforsvarerne! Kunne Ragnar fortelle etter kampen.

Fra tilskuerhold så det imidlertid ut som om han var på audition for Kongsvinger Amatørteater.

Andre omgang ble ikke så målrik. Gutta våre dominerte uansett, og de satte også inn to mål etter hvilen. Først scoret Ruben Haakonsen, før Jan Erik Bratteli satte punktum. Helt på slutten pirket også de gule inn et trøstemål.

kil.no mener KIL sine drakter til vanlig er veldig pene. Imidlertid var dette ikke tilfelle i dag. På slutten av kampen minnet draktfargene mest om Mjøndalens legendariske, og det er ingen tvil om at Martin Jansen og Henry Brenna får et svare strev med å få dem rene.

Laget ble i dag ledet av Finn Willy Taugbøl og Morten Kristiansen. Kristiansen har i hele år vært juniorlagets keepertrener. Hovedtrener Johan Hammarström er trolig sykemeldt ut sesongen, og Kristiansen vil derfor sammen med Taugbøl fungere også som ”vanlig” trener de neste ukene.

NTG/KIL – Lillestrøm 6-1 (4-0)
Gjemselund bane 2, 30 tilskuere

Gule kort for KIL: Thanh Tran, Ragnar Koffeld

1-0 Ragnar Koffeld
2-0 Petter Linstad
3-0 Ragnar Koffeld
4-0 Ragnar Koffeld
5-0 Ruben Haakonsen
6-0 Jan Erik Bratteli
6-1

NTG/KIL (4-3-3)

Jan Martin Knashaug
Chris Lundhaug
Herman Odden
Eskil Koffeld (K)
Kjetil Gerhardsen
Ruben Haakonsen
Thanh Tran
Petter Linstad
Robert Leistad
Ragnar Koffeld
Henning Løvbrekke

Benyttede innbyttere:

Jan Erik Bratteli
Henrik Braaten
Randulf Nedrum
Vegard Borgen
Henrik Braaten
Erik Bogsveen

*** Ragnar Koffeld
** Eskil Koffeld
* Petter Linstad
Jan Erik Bratteli scoret det siste målet for dagen.

Jan Martin Knashaug sto i mål hele kampen. 15-åringen gjorde en god kamp mot motstandere som er betydelig eldre enn ham.


Publisert: 2004-10-04 23:25:26
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor