Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Paul må operere
KILs lynraske kantspiller må se resten av sesongen fra sidelinjen etter at det onsdag ble konstatert at korsbåndet er ødelagt  


Paul Olausson, her i aksjon mot Hønefoss i juni, må belage seg på en lang opptreningsperiode.
I tillegg har svensken seriøse skader på menisken i det høyre kneet. Det vil si at Olausson er helt uaktuell med tanke på serieinnspurten. Vegard Skogheim sier følgende om situasjonen:

- Det er trist med langtidsskader. Det er kjedelig for både oss andre og Paul. Dette er noe annet enn korte skadeavbrekk som alltid er verst for spilleren selv. Vi får håpe i det lengste at det ikke er så alvorlig at han må gjøre store inngrep på korsbåndet. Mange klarer seg jo godt selv om korsbåndet er litt fliste, men det blir nok ikke mer spill på Paul i år.

- Menisken må opereres mens store deler av korsbåndet er revet av. Dette var utrolig surt, og jeg har det tungt nå. Skader må man regne med, men dette er utrolig kjedelig. Spesielt med tanke på den spennende innspurten vi er inne i. Samtidig kunne det skjedd i mars og da hadde jeg mistet hele sesongen. Jeg gruer meg til å trene meg opp igjen, men tar sikte på å rekke neste sesong, sier Paul til kil.no.

I år ble det 19 kamper fra start og tre som innbytter, og 6 mål på svensken. Gutta vil nok også savne lynvingens målgivende pasninger. Hele 10 stykker ble det i år.


Publisert: 2004-10-06 15:17:16
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor